2777
2789
عنوان

بدگویی پشت سرتون جلوی همسر !!!!

370 بازدید | 25 پست

خانما امروز خیلی اتفاقی دوست پارتنرم من رو دید

و شنیدم که پشت سرم گفته با عکساش فرق داره !!!

از طرفیم من تو یه آزمونی رد شدم و این فهمیده

حس میکنم جلوش میگن این نه استعدادی داره نه زیبایی

مدام افکار بد میاد تو ذهنم

حتی به پارتنرمم میگم چرا بهشون چیزی نمیگی و سکوت میکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگن اینارو نگن یچیز دیگه پیدا میکنن که بگن، هرچی حساس تر بشی نقطه ضعف بیشتر دستشون میدی

مگه با گفتن یکی دیگه که میگه خوشگلی یا زشتی یا باهوشی این اتفاقا میوفته یا حرفشون درسته؟؟ مهم اینه خودت و فقط فقط خودت راجع به خودت چه فکری داری

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
خب بگن اینارو نگن یچیز دیگه پیدا میکنن که بگن، هرچی حساس تر بشی نقطه ضعف بیشتر دستشون میدی مگه با گ ...

اینایی که میگی درسته عزیزم

ولی این ناراحتم میکنه که یکی چیزی راجبم میگه

پارتنرم اصلا نمیگه نه خیلیم خوبه

من قدم بلنده و تقریبا هیکلی هستم

حتی همین دوستشون بهم میگفتن چاق !!

و ایشون سکوت میکنن فقط

پارتنرت چیزی نگف بهش؟ باید میزد تو دهنش  اصن ن ب عنوان پارتنر تو ب عنوان ی پسر با غیرت ک هیچ ...

مگه میشه راه بیوفته و توی دهن هرکی پشت سرش حرف میزنه بزنه؟؟؟ اتفاقا اینکارو کنه بیشترم حرف میزنن چون میدونن با اینکار اذیت میشه

ولی اگه محل ندن میفهمه این حرفا زر مفته و هیشکی براش تره خرد نمیکنه

مگه میشه راه بیوفته و توی دهن هرکی پشت سرش حرف میزنه بزنه؟؟؟ اتفاقا اینکارو کنه بیشترم حرف میزنن چون ...

اخه ما زیاد همو نمیبینیم

من میترسم پس فردا وارد خانوادشم بشم

این بی تفاوتی هاش که هرکی هرچی پشت سرم گفت هیچی نگه

اذیتم کنه

الان دوستای من بدشو بگن جلوی من یا جلوی خودش من قطعا واینمیسم بخندم یا سکوت کنم

مگه میشه راه بیوفته و توی دهن هرکی پشت سرش حرف میزنه بزنه؟؟؟ اتفاقا اینکارو کنه بیشترم حرف میزنن چون ...

دیگه فیلم هندی نیس ک بیاد بخوابونه دهنش 

اصطلاحه 

ینی ی طور رفتار کنه ک کسی ب خودش همچین اجازه ای رو نده

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
اینایی که میگی درسته عزیزم ولی این ناراحتم میکنه که یکی چیزی راجبم میگه پارتنرم اصلا نمیگه نه خیلی ...

اخه چی بگه؟ دعوا راه بندازه یا بخواد به اونا بقبولونه که نه دوست دخترم چاق نیس باهوشه فلانه؟؟ نه اونا قبول میکنن و عقیده شون عوض میشه نه فایده ای داره، تازه سطح خودتونم اوردین پایین و با چرت و پرتای اونا همسطح کردین خودتون

هروقت دیگه هرچی گفتن بگید اونی که باید بپسنده پسندیده و اجازه ندید ادامه بدن ویذره اخم کنید بعدم به رو خودتون نیازید

اخه ما زیاد همو نمیبینیم من میترسم پس فردا وارد خانوادشم بشم این بی تفاوتی هاش که هرکی هرچی پشت سر ...

خب بگن بدشو، محل نزار خودت که میدونی اون چجوریه همین برات کافیه، فقط توجه کن شاید اونا از بیرون شاید یچیزی میبینن بعد با چشم بسته نخوای ازدواج کنی، اتفاقا بزار همه هرچی میخوان بگن و تو جواب نده تا بهتر بشناسی

بنظرم پارتنرت دوستت نداره دوست داش اصلا اجازه نمیداد دوستش راجع بهت نظر بده نمیگم دعوا کنه ولی یه اخمی چیزی ک طرف جرئت نداشته باشه بار بدی حرفی ازت بزنه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

دیگه فیلم هندی نیس ک بیاد بخوابونه دهنش  اصطلاحه  ینی ی طور رفتار کنه ک کسی ب خودش همچین ...

خب شایدم خودش پشت سرش حرف زده که تو رو هم چیزی نمیگه، ماهم دقیقا واکنش طرفو نمیدونیم و یه طرفه داریم قضاوت میکنیم

ولی نظر منم همینه که ادم جواب نده نهایتا اخم کنه، پسرا هم با هم ندارن بخاطر یه دختر رابطه دوستیشون بهم نمیزنن