2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده؟؟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

راست و حسینی بگو 

راست و حسینی قضاوت میکنیم

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

اخرین تاپیکه زودتر میخوام برم بخوابم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

کاش از قبل تایپ میکردی..😟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

خبب

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

من محل ندادم چون پسرم مریض نبود بخاطر فعالیتش یه سرفه کرد بعد خانومه بلندگفت مریضه نیار و هی حرف زد دیگه منم گفتم مریض نیست ماسک بزن نگرانی گفت نه و

بعد گفت دکتر بردی انفولانزانباشه گفتم یه سرفه واینعمه حرف

منم دیشب پسرمو بردم پارک ،ساعتی بردم که خلوت باشه دوتا بچه داشتن بازی میکرد یکیشون اومد سمت پسرم بغلش کنه و پسرم گفت خوشم نمیاد و رفت عقب ،پسر من تقریبا سه سالشه و اون بکی پسربچه حدود ۴ بود بعدش بچه یه سرفه وحشتناکی کرد که نگو ،اون یکی بچه هم بالای سرسره بود همینطور سرفه میکرد من پسرمو بردم سمت تاب بازی که دوباره همون بچه اول اومد سمتش گفت بیا دوست بشیم من بهش گفتم خاله تو مریضی الان اومدی پارک بچه های دیگه هم مریض میشن ولی از نگاهش عذاب وجدان گرفتم به خودم گفتم خاک تو سر اون پدرومادری که بچه شونو میارن که یه غریبه بخواد تذکر بده و خیلی ناراحت شدم

چقدر حرف می‌زنی بعد  یهو جنی شد شوهرش اونجا بود منم بادوتا بچه ۴ ساله اول اون فحش داد گفت ل ا ش ی

منو میگی من که سعی میکنم ادب و حفظ کنم خیر سرم معلوم  تک وتنها شوهرشم هی میگفت تموم کنید

گفتم به خانومت بگو چرافحش می‌ده گفتم فرهنگت دراین حده هورمونات به هم ریخته مسیولش من نیستم یهو بلند شد بلز رو برداشت بادوامند سمتش بزنه به سرم منم باپا هولش دادم