2777
2789

معلومه کلاهبرداری بود

شماره نزنین رو لینک ناشناس کلیک نکنین

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک نبود اپ بود از کافه بازار میگفت نصب کنید کد معرف بزنید.گمونم میخواست سکه ی رایگان گیرش بیاد

ممکنه ولی اپ مخصوص کلاهبرداری هم وجود داره. رسیدگی نمیکنن به این چیزا خودت باید زرنگ باشی 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بیخیال معلومه بچه ای چیزی بود سکه های بازیش تموم شده بود.کاش فقط یاد بگیره قسم نده.قسم سنگینه.

آره من یذره نت داشتم اونم دان کردم صفر شدم خدا ازش نگذره 

موقع دیگه بود آنقدر حرصم نمیگرفت

من از قیدت نمیخواهم رهایی
آره من یذره نت داشتم اونم دان کردم صفر شدم خدا ازش نگذره  موقع دیگه بود آنقدر حرصم نمیگرفت

منم صدبار اینجوری نتمو حروم کردم باز خداروشکر کلاهبرداری ناجورتر نبود😂🤦🏻‍♀️