2777
2789
عنوان

به نظرتون توهینه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 51 پست
چون گفت مامانت ادبت نکرده

یه بنده خدایی چند روز پیش گفت شوهرم با مادرم دعواشون شده بعد شوهرم زنگ زده به بابام داد و بیداد که افسار زنت رو بکش زندگیمون رو خراب کرده . بعد حالا دختره که به شوهرش میگه این توهینه شوهرش میگه نه منظورم این بود عنان زنت رو دستت بگیری 😑😑😅😅😅😅و توهین نکردم

تنها رفیق تنهاییم مهربونم خدای عزیزم دوستت دارم❤️🌹😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جررررررر🤣

بخدا هنوزم بعد ۶ سال یادم میوفته میمیرم از خنده

دوستم ب گوزو معروف بود بنده خدا مقصرم نبودا مشکل روده داشت🤦‍♀️

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
بخدا هنوزم بعد ۶ سال یادم میوفته میمیرم از خنده دوستم ب گوزو معروف بود بنده خدا مقصرم نبودا مشکل رو ...

خیلی باحال بود خدایی آخر شبی نمیدونم چه جوری صدای خندمو کنترل کنم. الان طفلک مامانم فک میکنه دارم گریه میکنم آخه سر شبی گفتم دلم گرفته😂

خیلی باحال بود خدایی آخر شبی نمیدونم چه جوری صدای خندمو کنترل کنم. الان طفلک مامانم فک میکنه دارم گر ...

😂😂😂

همیشه بخندی عزیزم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
ولش کن خود درگیری داره 

میدونم قصد توهین نداشته اما ناراحت شدم احساس کردم به مامانم توهین شده به همسرم گفتم ناراحت شدم این حرف توهینه شاید خودم بی ادب باشم اما مامانم خوب ادبم کرده اما  همسرم جواب نداد خوابید

میدونم قصد توهین نداشته اما ناراحت شدم احساس کردم به مامانم توهین شده به همسرم گفتم ناراحت شدم این ح ...

حق داری 

ولی همون بهتر ک همسرت خوابید وگرنه ممکن بود خدایی نکرده بخاطر حرف دیگری بین خودت و همسرت خراب میشد

شوهرتو وارد این جریان نکن مسئله بین تو و مادر شوهرتو خودتون حل کنین یا هم اینکه بزنی ب بیخیالی و ی مدت باهاشون رفت و آمد نکنی 

حق داری  ولی همون بهتر ک همسرت خوابید وگرنه ممکن بود خدایی نکرده بخاطر حرف دیگری بین خودت و هم ...

یه عادتی دارم کلأ حرفی رو فراموش نمیکنم الان همسرم خوابید اما این حرف تو ذهنم میمونه