2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخوادددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 56 پست
همه حرفاات درسته ولییی اگه فرد مناسبی باشه  ازدواج نکردن خیلی خیلی بهتر ازاینه ک با فرد غیرمنا ...

صد در صد باهات موافقم اینم یه قسمت از شانس داشتن از زندگی هست که آدم درست سر راهت قرار بگیره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس پیشنهادت اینه بشینم سر جام اره؟🦦

افرادی که همش فکر ازدواج باشن بد ازدواج میکنن. دیدم که میگم.
سعی کن خودت رو متکی به خود بار بیاری و صبور باشی. اونجوری میشه گفت احتمال موفقیتی توی ازدواج داری. اینطوری که شما پست زدی تهش از هول حلیم توی دیگ افتادنه

فکر نمیکنم برای اون شخص خاص مهم باشی. نهایتش چند سال مهم باشی. خخخ

وا نگید اینجوری ینی عاشقانه زندگی نمیکنیم؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
پس بی عجله منتظر بمون خودش پیداش میشه  چندسالته؟

۱۹

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
وا نگید اینجوری ینی عاشقانه زندگی نمیکنیم؟

این همه زن و شوهر اطرافت رو ندیدی؟ نمیگم همش همینه ولی طوری که ایشون پست زده معلومه فکر میکنه شوهر یه موجود رؤیاییه و ازدواج یه وضعیت رؤیایی. منظور منم اینه که این شکلی فکر نکنه و از کار و زندگیش و پیشرفتش عقب نمونه تا به موقعش

این همه زن و شوهر اطرافت رو ندیدی؟ نمیگم همش همینه ولی طوری که ایشون پست زده معلومه فکر میکنه شوهر ی ...

من ی زندگی عاشقانه می‌خوام 

والا این مدت دوس پسرم سرکار میرف زیاد با تایم بالا فقط بیهوش بود و خسته شک کردم ب رویاهای خودم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️