2777
2789
عنوان

خودکشی گناهه؟

149 بازدید | 16 پست

من شنیدم بخاطر قتل خودمون اون دنیا خدا مارو نمیبخشه ولی اگه یه نفر که هیچکسو نداره خودشو به قتل برسونه چرا گناهه مگه بخاطر ولی دم گناه نیس؟

فرد افسرده که دیگه طاقت نداره چرا باید زندگی کنه که بخاطر دردش بمیره

مثل همون شیمی درمانیه که همه خودشون خودشونو کچل میکنن و منتظر ریزش موشون نیستن

بخدا چسناله نمیکنم دستام کبوده کمکم کنین

Ro =m/v

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونجا شیش دونگ از زمین های بهشت رو  به ناممون میزنن 😐😐😐😐😐😐

بده که هر جایی دلقک بازی در میارین

الان انتظار داری همه بگن چقد با مزه ای

لطفا ریپ نزن و از تاپیک برو بیرون نمیخوام حالمو بد کنی

Ro =m/v

آره خیلی وقتا کم آوردم به آخر خط رسیدم ولی حق ندارم نعمت و چیزی که یکی دیگه بهم داده رو خودم باعث از بین رفتنش بشم.خدا بهم داده صبر میکنم تا خودش هم ازم بگیرش💔

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

چ ربطی داره ک کسی رو آدم نداشته باشه و خودکشی کنه ؟بخاطر اینکه بدن مون مثل بقیه نعمت ها هدیه خداست و باید سالم تحویل خدابدیم ن اینکه ازبین ببریم بادستای خودمون

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
آره خیلی وقتا کم آوردم به آخر خط رسیدم ولی حق ندارم نعمت و چیزی که یکی دیگه بهم داده رو خودم باعث از ...

افرین تفسیرحرفای من بود با کلمات زیباتر👌🙂🤭

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
بده که هر جایی دلقک بازی در میارین الان انتظار داری همه بگن چقد با مزه ای لطفا ریپ نزن و از تاپیک ...

ماشالله ادبت 

نه بابد بهت راهکاد میدادم خودتو بکشی راحت بشی

وای نه تورو خدا بذار تو تاپیکت بمونم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مرسی واقعا حالمو خوب کرد پیامت

خداروشکر ک تونستم حالت رو خوب کنم با چندجمله، الهی همیشه حال دلت خوب باشه روزای بدمیگذره و بجاش روزای خوبم میاد مطمئن باش فقط صبرداشته باش😊

من هم دوست دارم بمیرم🙂💔

منم ی روزایی دوست داشتم بمیرم و ب خداالتماس میکردم ک منو بکُشه ولی الان باوجود بچه هام التماس میکنم بیشترزنده بمونم میترسم ازمرگ از اینکه بچه هام بدون من بزرگ بشن🥹

منم ی روزایی دوست داشتم بمیرم و ب خداالتماس میکردم ک منو بکُشه ولی الان باوجود بچه هام التماس میکنم ...

چه خوب که امید به زندگی پیدا کردی🙂ولی من هنوزم هر روز از خدا میخوام منو بکشه از خودکشی میترسم وگرنه تا الان مرده بودم