2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه؟چرا گرفتی؟چه علائمی داری؟مگه هنوزم اینجور چیزا هست

نمیدونم از کجا گرفتم ..شاید بچم داشت منم گرفتم ...شکمم درد میکنه و حس سیری دارم و موقع غذا اشتها ندارم و تو مقعدم همش انگار یه چیزی راه میره یا ویل و وول میخوره خیلی بده 

اخه انگل از راه آب آلوده و آلودگی، رسوندیم باید برم کارت بهداشت بگیرم برا کارم، تست انگل میگیرن

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
نمیدونم از کجا گرفتم ..شاید بچم داشت منم گرفتم ...شکمم درد میکنه و حس سیری دارم و موقع غذا اشتها ندا ...

وای خدا با اجازه تاپیک قبلیتو خوندم خدایی وحشتناکه این از شپش بدتره 😱انشالله زود خوب بشی،بچت مدرسه یا مهد میره؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
اخه انگل از راه آب آلوده و آلودگی، رسوندیم باید برم کارت بهداشت بگیرم برا کارم، تست انگل میگیرن

بچم یه مدت بالای باسنشو میخاروند نمیدونستم ک انگل داره احتمالا منم ازش گرفتم لعنتی خوبم نمیشه

قربونت برم برو تا از من انگل نگرفتی    

نه بزار بمونم باهات همدری کنم، منو از خودت نرو 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
بچم یه مدت بالای باسنشو میخاروند نمیدونستم ک انگل داره احتمالا منم ازش گرفتم لعنتی خوبم نمیشه

من بچه بودم یادمه اینجور میشدم، و ببخشید تو پی پی هام کرم کوچیک سفید بود، یعنی انگل بوده، اما یادمه رفتم دکتر خوب شدم

وای خدا با اجازه تاپیک قبلیتو خوندم خدایی وحشتناکه این از شپش بدتره 😱انشالله زود خوب بشی،بچت مدرسه ...

لعنتی واقعا از شپش بدتره شپش باز بیرونه بدنه میگیریش و تمام میشه نهایت دو سه روز اینو من مردم دیگ