salibanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 292 عنوان یه سریال و یه سینمایی جذاب معرفی کنید لطفا از بهترین ها 77 بازدید | 11 پست ؟؟؟ 1402/07/13 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saba1383 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 21855 درخت گردوایرانیهعالیه اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
00hj00 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8295 درخت گردو ایرانیه عالیه اینکه خیلی غمگینه ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9247 مردی بنام آتو خارجیه عالیه من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ریدبرگ عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 269 مردی بنام آتو خارجیه عالیه کتابش بهتر از فیلمشه #کاربر آقا اگ نی نی یار تعلیق نکنه سلول گالوانی قدیمم
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 وظیفه بعد مدرسهشادیوکیلووشگفتانگیزسینمایی: ارواحسئول،خانوادهزامبیفروش،انسانوبیگانهزیادزامبیمحورمیبینموترسناک 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
الهاممممممممممم عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 19993 مردی بنام آتو خارجیه عالیه وای من دیدم اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم خیلی از نظر من بیخود بود نصفه ولش مردم قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼🦯وزن هدف۶۵
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9247 کتابش بهتر از فیلمشه جدی من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9247 وای من دیدم اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم خیلی از نظر من بیخود بود نصفه ولش مردم سلیقه ایهمن زیاد فیلم خارجی نگاه نمیکنمولی این واقعا منو جذب کرد تا آخر دیدمش من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
الهاممممممممممم عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 19993 سلیقه ایه من زیاد فیلم خارجی نگاه نمیکنم ولی این واقعا منو جذب کرد تا آخر دیدمش سبز باشی💚 قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼🦯وزن هدف۶۵
saba1383 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 21855 اینکه خیلی غمگینه ولی قشنگه اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️