2777
2789

شیاف گلیسیرین ۱ بزاش بزار بخاطر شیرخشکه

شیرخشکاشو یکم رقیقتر درست کن

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا کی ماماناراحت میشیم ازاین نگرانیا حالامن برعکس پسرم ازوقتی دنیااومده کلا زیاددستشویی میکنه الان یکسالشه هنوزهمونطوره اصلا وزن اضافه نمیکنه انگارراست رودس

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
خدایا کی ماماناراحت میشیم ازاین نگرانیا حالامن برعکس پسرم ازوقتی دنیااومده کلا زیاددستشویی میکنه الا ...

من عملا تو خونه زندانی شدم دیگه بیرون رفتن با بچه یه ساله راحت تره اره؟

من عملا تو خونه زندانی شدم دیگه بیرون رفتن با بچه یه ساله راحت تره اره؟

نه متاسفانه😐😅راحتترازاین لحاظ که دیگه خیلی وابسته شیرنیست واینا آره ولی ازاین لحاظ که هرجامیریم قشنگ توقیافه صاحب خونه دادمیزنه که دوست دارن بریم بس که به همه چی دست میزنه ازنظر من تاوقتی نمیتونن چهاردست وپابرن خیلی خوبه

نه متاسفانه😐😅راحتترازاین لحاظ که دیگه خیلی وابسته شیرنیست واینا آره ولی ازاین لحاظ که هرجامیریم قش ...

😂😂  انشالله منم زودتر به این مرحله برسم افسرده شدم تو خونه 

😂😂  انشالله منم زودتر به این مرحله برسم افسرده شدم تو خونه

انشاالله ولی چه فایده هرجامیریم ازچشممون درمیاره همون ترجیح میدم دق کنم توخونه میرم خونه بابام ازمبلامیره بالا کلیدوپریزوانگولک میکنه هرچی پیدامیکنه میذاره تودهنش میخوایم غذابخوریم میادتوسفره یه قاشق میگیره دستش همه چیوباهم قاطی میکنه اونروز لوبیا سبزخریدم دستشومیکرد تولوبیاها مثل شاباش ازسرش میریخت پایین 🤦‍♂️

انشاالله ولی چه فایده هرجامیریم ازچشممون درمیاره همون ترجیح میدم دق کنم توخونه میرم خونه بابام ازمبل ...

وای واقعا سخته الان که بش فک میکنم منم اصلا ادم انعطاف پذیری نیستم🥴