2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاین

89 بازدید | 13 پست

خانما دوهفته س زایمان کردم مادرشوهرم اومده حالم اصلا خوب نیست ازش بدم میاد نمیره مادرم اومد خونمون همش گفت شما مهمونی بشین مهمونی اونم ناراحت شد رفت تنهام هرچی من میگم شما برو ممنون انگار ن انکار همسرمم گفت برو ولی بازم مونده خانما افسردگی زایمان کرفتم نمیتونمم پیش گریه کنم توروخدا دعایی چیزی سراغ دارین این بره همیشه اینطوره میاد یک ماه یک ماه میمونه من اصلا از این وضعیت راضی نیستم زیاد کفتنیم شوهرم دعوا میکنه چیکارکنم بره چه دعایی بخونم  خونه ماافقط میمونه خونه هیچ پسراش نمیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا اینجور ادما رو محو کنه

نفرین نکن مادرشوهر نیت بدی نداره میخواد به عروسش کمک کنه هرچند کارش نا خوشاینده برا اسی .خواهرانه میگم هیچ وقت برای نیستی کسی دعا نکن.حتی به شوخی یا مجازی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
نفرین نکن مادرشوهر نیت بدی نداره میخواد به عروسش کمک کنه هرچند کارش نا خوشاینده برا اسی .خواهرانه می ...

منططورم نبود بمیره که

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
منططورم نبود بمیره که

منظورت نامرئی بودنش بود😁😁

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
نفرین نکن مادرشوهر نیت بدی نداره میخواد به عروسش کمک کنه هرچند کارش نا خوشاینده برا اسی .خواهرانه می ...

وقتی میگم نیاز نیس دیگ چرا به پدرو مادر من میگ مهمون ؟نه عزیزم تو جای من نیستی حرفاش طعنه داره خونه منو‌دست گرفته

[QUOTE=3128053

1]وقتی میگم نیاز نیس دیگ چرا به پدرو مادر من میگ مهمون ؟نه عزیزم تو جای من نیستی حرفاش طعنه داره خونه ...[/QUOTE]

اسی بهت حق میدم تازه زایمان کردی کم حوصله و کم طاقت شدی منم از احوالتت بی خبرم به نظرم این دعا رو بخون 

جهت بیرون کردن شخصیکه وارد خانه شما میشه و از وجودش ناراحتیتن
یا حضورش باعث دردسره وشما نمیتونین علنا حرفی بزنین
آیات ذیل رو بطور آهسته تلاوت کنین به نیت اخراج شخص مورد نظر شما
و بطرف فوت کنین تا از جاش بلند بشه و بره بیرون
َتذْرُوهُ الرِّيَاحُ وَكَانَ اللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ مُّقْتَدِرًا
 رَبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ
 يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا
 انْفِرُواْ خِفَافًا وَثِقَالًا

بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم‏ بِفَضْلِ‏ بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم بِبَرَکَةِ بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم‏ یا اَبَا الغَیث
اَغِثنی
نَادِ عَلِیّاً مَظْهَرَ الْعَجَائِبِ‏            تَجِدْهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوَائِبِ‏
کُلُّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنْجَلِی‏           بِوَلَایَتِکَ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا عَلِی‏
بعضی گفته اند بِفَضْلِ‏ بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم را لازم نیست بگوید اما بقیه شرایط همان است که ذکر شد