2777
2789
عنوان

خانما بیایین مهمون یهویی غذاااام

290 بازدید | 13 پست

خانما من ی ربع پیش فهمیدم مهمون قرارع‌ بیاد ازونجا‌یی ک شام زود میخورن ترسیدم و عجله ای مرغو گذاشتم 😩😩😩😩بعد بدون اینکه مرغو سرخ کنم آب و هویج و فلفل دلمه و پیاز و رب ریختم گذاشتم بپزه خیلی بد شد ترسیدم نپزه خیلی مطمعنم ظاهر زشتی خواهد داشت ، تازه تو بسته هام بیشتر کتف و بال مونده بود🥺🥺😑چیکار کنم خدا خسته شدم دیگ اه

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

خیلی بد شد؟😩😩😩 کلی زعفرون ریختم تا مرغ لعنتی یکم رنگش عوض بشه ای خدا

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس اسی خوب میشه ولی اگع کم یه بادمجونی چیزی کنارش درست کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خیلی بد شد؟😩😩😩 کلی زعفرون ریختم تا مرغ لعنتی یکم رنگش عوض بشه ای خدا

خب الان در بیارشون آبشونو بگیر سرخ کن دوباره بنداز تو آب مرغا 

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

هرکی میخادبره مهمونی ۳و۴ساعت قبلش باید خبربده به صاحب خونه 

فامیلای ماهم اینجورین سرشب سرظهر سرصبح سرشون میندازن پایین میان

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

عزیزم خودت اذیت نکن مهمون یهویی وسرزده نباید انتظارغذای خوب داشته باشه 

تخم مرغ بذارجلوشون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️