2777
2789
عنوان

خنده داره نه؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 33 پست
کلا ملیکا مشکل داره.. 

اره هر دفعه ب یکی میگه بابای بچم

زمانی ک با شایان رل زد گفت بابلی نفس مرده 

با عرفان رل زد گفت بابلی نفس عرفانه اوکی؟😐

بعد هر وقت کات میکنه بابای نفس میشه تنها عشق زندگیش

کاربری قبلیم تعلیق شد😭 میشه واسه حاجتم یک صلوات بفرستی منم میفرستم برات🥺    من در حال جذب بهترین چیزا هستم برکت و فراوانی به زندگی من در حال ورود است 😇  (💍)خدایا شکرت بابت همه چیززززز  بهترین چیزا تو دنیا : املت با پیاز . چیپس و تخمه . شیر موز. شکلات زیاد خیلی زیاد :) وای الان که دارین‌این امضا رو میخونید من تو فکر شکلات کاکائویی ام راستی چشم گوسفند ام خیلی خوشمزس تو کله پاچه😶 (چندشم خودتونید) عاشق غذا های دریایی ام هر نوعش حتی ۸ پا😁 مرغ ام دوست دارم عاشق سبزیجاتم😭 عاشق خاب هستم :))))) در کل یک عدد انسان شیکمو خابالوام در عین حال هرچی بخورم چاق نمیشم🤣 متاهل و متعهد به وجودت🤍
اولن ک خدا چشم داده تا شباهت هارو ببنیم دومن اینحا ایرانه ها جعل سند مگه امکانش هست اونم ب این راح ...

میدونی ..

ب خودم اجازه توضیح بیش ازین واسه ادمای بی منطق نمیدم ..یکم بخونی متوجه میشی کذبه محضه

〰️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.