2777
2789
عنوان

مامانای پسردار میشه بیاین

133 بازدید | 11 پست

بچه ها پسر باردارم 

خودم داداش نداشتم نمیدونم از پسش برمیام ؟

سخته ؟ شیرینه ؟

راستش همه هم دختری شدن 

هی میگن دختر خوبه ، دختر دلسوزه و فلان و فلان

انگار دست من بوده پسر یا دختر 

شما پسراتون خوبن ؟ راضی هستین ازشون؟

جنسیت زده نباشید

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نیستم  ولی متاسفانه مردم خیلی شعور ندارن میبینن پسر باردارم  میگن دختر خوبه !  ...

من عموم نصف اموالش رو نمرده زده بنام پسرش سه تا دخترم داره بعد نوه تاش دخترن من که پسرم دنیا اومد گفت وای پسر شد؟؟؟  خیلی بیچاره ای دختر نداری🙄 من فقط لبخند زدم گفتم انشالله مثل پدرشون باشن میخوام بگم یعنی مردم مبخوان یه چیزی گفته باشن ولشون کن بخدا دخترم داشتی میگفتن یه داداش براش بیار و همیشه یه حرفی داشتن واسه گفتن اهمیت نده

من عموم نصف اموالش رو نمرده زده بنام پسرش سه تا دخترم داره بعد نوه تاش دخترن من که پسرم دنیا اومد گف ...

آره بخدا 

دور از جون بعضیا ملت نفهمی داریم که نمیدونن هر حرفی نباید بگن 

خدا حفظ کنه پسر گلت رو

من نیستم  ولی متاسفانه مردم خیلی شعور ندارن میبینن پسر باردارم  میگن دختر خوبه !  ...

امروز که تاپیک زدی همون لحظه اول بودم اما نتونستم کامنت بزارم. 

الان اومدم. 

من سه تا پسر دارم به شدت دوسشون دارم. 

از نظر من فرقی نداره دختر و پسر .فقط دختر زود بزرگ میشن فهمیده تر هستن. پسرا شر و شیطون و پر انرژی. 

پسر سومم و که باردار بودم همه دلمو میشکستند. میگفتن عکه هی دختر نداری ،کاش دختر بود دختر خوبه. یه جور ته دلم خالی میشد انگار یه کمبود داشتم. 

اما دیگه به حرفشون اهمیت ندادم 

امروز که تاپیک زدی همون لحظه اول بودم اما نتونستم کامنت بزارم.  الان اومدم.  من سه تا پس ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 

واقعا مردم بدی داریم به شما چه آخه 

متاسفم که شما رو هم با زبونشون آزردن 

پس پسر خوبه   

عزیزم خدا حفظشون کنه  واقعا مردم بدی داریم به شما چه آخه  متاسفم که شما رو هم با زبونشون ...

ممنون عزیزم. همچنین نی نی کوچولوی شما هم به سلامت دنیا بیاد زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه.