2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک

81 بازدید | 16 پست

سلام.پسرم امروز دقیقا ۷روزه که مریض شده. ۶سالشه.اول که تب شدیدی داشت.بردمش بیمارستان با سرم تبش رو آوردن پایین.بعد گلاب به روتون به شدت بالامیاورد..دوباره بردمش سرم زدم تا قطع شد..الان ۵روز میشه که لب به هیچی نزده.

کلا اشتهاش سوخته..هیچی نمیخوره..داروهاشو به زور تو حلقش میریزم فقط..میترسم از غذا نخوردن از بین بره...توروخدا بگین چیکارش کنم؟؟؟؟شده یه مشت استخون خالی😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت باریج اشتها آور بگیر رب ساعت قبل غذا بش بده فرداش به اشتها میاد بچه منم هیچی نمی‌خورد شربت که دادم از خوردن سیر نمیشه گیاهیه نعنا و عسل و اناره

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
ببرش،دکتر یه سرم و چند تا تقویتی براش،بزنن

اینقد لاغره اصن رگ نداره...چن روز پیش که برده بودمش برای سرم زدن، ۳تا پرستار افتاده بودن به جونش ۴جای دستشو سوراخ کردن تا تونستن سرم وصل کنن...

طفلی پسرم گناه داره...

ای خدا...چیکارش کنم؟؟؟ دارم دق میکنم...یک هفته ی کامله از پیش دبستانی افتاد

میخوای آب میوه درست کن بخوره یه کم میکروباروبشوره ببره،بعدش یه غذایی بده شاید اشتهاش‌ بازبشه

واسش کباب درست کن آب گوشت درست کن ولی کم چرب وبدون رب سوپ خب دل آدمو نگه نمیداره 

بخدا دیروز واسش کباب گرفتم...ینی حتی ۱لقمه هم نخورد..اینقد تو بیمارستان ترسیده الان هرچی بخواد بخوره گریه میکنه و مقاومت میکنه و میگه میترسم😔😔😔

بخدا دیروز واسش کباب گرفتم...ینی حتی ۱لقمه هم نخورد..اینقد تو بیمارستان ترسیده الان هرچی بخواد بخوره ...

پس حتما دکتر ببریه سرمی بهش بزن اینجوری بی جون میشه بهش بگو میبرمت دکتر که غذارو کم کم بخوره

آره گناه داره بچه 

دعا کنید واسش...همینجوری هم سی پی خفیف داره.نارس به دنیا اومده بود و با وزن بسیار کم..الان با این مریضی کلا آب شده...

هرچقد تا الان واسش زحمت کشیده بودم هدر رفت