2777
2789

ما موقع پخت فسنجون آب سرد میریزیم که روغن گردوها دربیاد، و هرچی روغنش بیشتر باشه میگن طرف توی آشپزیش ماهر بوده… حالا یه سوال دارم، این روغن گردوهارو که درمیاد چیکار میکنین؟انقدر زیاده که قابل خوردن نیست،استفاده دیگه ای هم نداره، باید بیرون بریزیم…

علت اینکه روغنش رو درمیارن چیه؟؟

بهتر نیست روغنش بمونه داخل گردوها و همونجوری بخوریم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی روی خورشت باشه شکیل تره  مثه قورمه سبزی

درسته ولی خوب احساس میکنم اون روغن گردو خودش برای بدن مفیده که ما روی خورشت جمع میکنیم و بعدش دور میریزیم…

یعنی روغن گردو رو دور میریزین؟ همه خاصیت گردو توی همون روغنه. اگه اینجوریه یه جور فسنجون بپزین روغن نندازه. ما که دور نمیریزیم روغن فسنجون رو 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چرا قابل خوردن نیس با همون فسنجون میریزیم تو خورشت خوری میخوریم  

اخه حدودا یه سانت روغن رو نمیشه یه روزه خورد،من یه بار یه قاشق زدم خوردم حالت تهوع گرفتم🥺

نه روغنش در بیاد خوشمزه است 😍😍😍😍خوب اونم میریزیم روبرنج میخوریم دیگه .اگه روغن نداشته باشه انگار ...

اره برا من همیشه روغنش اضافه میمونه حیفمم میاد میریزم دور، مگر اینکه آدم برنجم با همون درست کنه 

یعنی روغن گردو رو دور میریزین؟ همه خاصیت گردو توی همون روغنه. اگه اینجوریه یه جور فسنجون بپزین روغن ...

آخرش که دیگه اضافه میمونه اره دور میریزیم🥺منم نظرم همینه که آدم با آب سرد درست نکنه روغنش بمونه داخلش که خورده بشه…