2777
2789

بچهااا من عکس از جمیلم اینا برای پارتنرم فرستادم ایمیل اینا همه هم جمیلی گپگل هم وارد جمیل خود گوشی شدم فرستادم بعد الان میتونه با اون جمیل ها دسترسی پیدا کنه به تلگرامم یا شماره ها یا تماس هام میتونه کاری کنه توروخدا بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بااون ها نمیتونه هیچ کاری کنه ؟؟؟

برو توی پروایسی جیمیلت و شماره موبایل یا یه ایمیل دیگه بهش بده. از اون به بعد هر کس وارد ایمیلت بشه یا استفاده کنه بهت میگه که یکی وارد جیمیل شده

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
برو توی پروایسی جیمیلت و شماره موبایل یا یه ایمیل دیگه بهش بده. از اون به بعد هر کس وارد ایمیلت بشه ...

پرو وایسی چیه ؟؟؟

الان اون آقا نمیتونه به هیچی من دسترسی پیدا کنه ؟؟،مثلا نی نی سایت یا.....

تلگرام که با شماره وارد شدی جیمیل بهش دسترسی نداره

برای تماس های گوشی هم اگه سامسونگ داشته باشی و حساب کاربری باز کرده باشی ممکنه بتونه

ولی دوست عزیز تمام دنیا با جیمیل با هم در ارتباط هستن اینقدر حساس هستی دوتا جیمیل برای خودت بساز یکی باشه برای اکانت ها و یکی هم برای ایمیل

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈