2777
2789
عنوان

به نظرتون قهر کنم یا چی

258 بازدید | 26 پست

شوهرم ده روز مشهد ماموریت بوده تو راه برگشتن رفته شهر خواهرش پیاده شده قرار بود شب بیا خونه الان زنگ زده میگه نمیذارن بیام میخوام بمونم . میگم یعنی چی مگه بچه ایی که نمیذارن من دلم تنگ شده برات اصلا خودت دلت تنگ نشده میگه نه توهم دلت تنگ نشه

از وقتی خواهرش ازدواج کرده این شوهر خواهر عوضیش پاشو گذاشته تو این خانواده انگار عقده اییا شده

دلم میخواد لهش کنم 😤😤😮‍💨 خیلی عصبیم از دستش 

الهی هیچ جای دنیا دلی نشکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ولش کن اهمیت نده،، ولی بنظرم با خانواده شوهر مخصوصا خواهر که بین زن وشوهر رو خراب میکنه دوری کن، والله خواهرشوهرم عینا بین زن وشوهر رو به هم میزنه منم متنفرم ازش

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

منم نامزدم یه شهر خیلی دور رفته بود واسه کار بعدش تو راهی که میاد یه شهری هست که خواهراش و فامیلاشون اونجا هستن بعد دیدم بهم شب گفت نمیزارن بیام و باید چند روز بمونم‌ پیششون انقدر بحث کردم انقدر گریه دلتنگی اما اون خیلی ریلکس بود آخرشم تا حدف خودش نشد و جند روز نموند پیششون نیومد اینجا 

این چیزی هم که تعریف کردم تو حساب کن

تو چند ماه چندبار اتفاق افتاد ببین چی کشیدم باز یه ماه دیگه باید بره و باز همون آش و همون کاسه

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   
عزیزم ولش کن اهمیت نده،، ولی بنظرم با خانواده شوهر مخصوصا خواهر که بین زن وشوهر رو خراب میکنه دوری ک ...

بخدا اینم همینطور شده از روزی که شوهر کرده هرروز خودش و شوهرش واسه کارای الکی زنگ میزنن برای شوهرم 

عزیزم ولش کن اهمیت نده،، ولی بنظرم با خانواده شوهر مخصوصا خواهر که بین زن وشوهر رو خراب میکنه دوری ک ...

اره خواهر نامزد منم‌ همینجوره خدا نکنه نامزدم بهم بگه عزیزم یه بحثی راه میندازه که چرا ب اون‌گفتی عزیزم ب ما که نمیگی حالا خوبه مثلا ۴۰ سالشه

منم نامزدم یه شهر خیلی دور رفته بود واسه کار بعدش تو راهی که میاد یه شهری هست که خواهراش و فامیلاشون ...

وای چی کشیدی تو خیلی سخته . منم کلی زار زدم و گفتم ان شاالله بدترین روز عمرش بشه 

بعدش چجوری رفتار کردی باهاش 

دلم میخواد سر به تنش نباشه چطوری ناز کنم😕خب برای چی یک روز کامل اونجا بمونه 

خیلی گیرش نباش 

خواهرشوهر ت میفهمه حساسی بیشتر نگهش میداره

بگو خوب میکنی میمونی دفعه بعد منو هم ببر 

حالا هم  من امشب تنهام خسته شدم میرم خونه فلانی 

و خدایی که بشدت کافیست......
بخدا اینم همینطور شده از روزی که شوهر کرده هرروز خودش و شوهرش واسه کارای الکی زنگ میزنن برای شوهرم&n ...

والله منم شوهرم خیلی اینجوری میکنه، ولی حالا اگه خواهرش خوب بود هم ادم ناراحت نمیشه ولی برامنکه خواهرشوهرم جادوگر،، قبلا شوهرم خیلی دوسم داشت ولی خودم احساس میکنم مادرش وخواهرش براش دعا کردن یاهرچی خیلی عوض شده، بااینکه من ازشوهرم وخواهرش هم ازقیافه وتحصیل سرترم،، گفتم اگه اینجوری ادامه داد منم دیگه قید شوهرمو میزنم

خیلی گیرش نباش  خواهرشوهر ت میفهمه حساسی بیشتر نگهش میداره بگو خوب میکنی میمونی دفعه بعد منو ...

مگه میشه 😓 حس میکنم میخواد یه غلطی بکنه که نمیاد

اره خواهر نامزد منم‌ همینجوره خدا نکنه نامزدم بهم بگه عزیزم یه بحثی راه میندازه که چرا ب اون‌گفتی عز ...

وووی یاخدا عقده ایه😅😅، مادر شوهرمنم اینجوره، همش دوست داره پسراش دورش باشن میشنه جلو ماشین میگه بریم بگردیم تازه خوبه چندماه شوهرش فوت شده،، انگاردختر14سالس😒

وای چی کشیدی تو خیلی سخته . منم کلی زار زدم و گفتم ان شاالله بدترین روز عمرش بشه  بعدش چجوری ر ...

حس میکنم بدترین روز های عمرم بود بخدا چون خیلی ریلکس بود و همش بجز کارش دنبال کارا باغ زن پدرش بود و منو فراموش میکرد خیلی اذیت شدم خدا سر گرگ بیامون نیاره واقعا سخته اونم من که هم استرسی هستم هم فشار عصبی دارم و کنترل ندارم رو خودم

والا هیچی میدیدی زنگ میزدم جواب نمی‌داد بعد یا همش قطع میکرد بعد میگفت نمیدونم‌کار دارم بعدا زنگ میزنم میدیدی میرفت تا فردا زنگ‌نمیزد پیام میدادم ده تا یدونه جواب میداد تا آخرش اومد بعد که اومد گفتم‌بریم بیرون باور میکنی نیومد باهام و الان بعد گذشت چند هفته همو ندیدیم چون میگه حصله ندارم 

اما دلم و شکوند همین دیروز بی اهمیت بازی باز در اورد تصادف کرد نابود شد کلی خسارت