2777
2789

طبیعی هست 

فراموش هم نمیشه به مرور یاد میگیری باهاش راحت تر کنار بیای 

باید صبور باشی و از احساساتت فرار نکنی 

نذار خیلی بیکار بمونی و خودتو سرگرم کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بعد یکسال واست عادی میشه اما فراموشش نمیکنی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برو باشگاه ثبت نام کن ی کلاس اموزشی هم برو خیلی کمکت میکنه

با دوستاتم وقت بگذرون کماکان 

سعی کن حال خودتو خوب کنی 

البته اینم بگم اگ فک میکنی نیاز ب سوگ اون رابطه داری ب خودت زمان باه یهفته دو هفته گریه هاکو بکنو تموم کن تو ذهنت همچیو 

ب خودت بقبولون ی مشکلی بوده ک این رابطه تموم شده

منم دقیقا یه روزی جای تو بودم هر جا میرفتم با اون فرد رفته بودم حالم بد میشد ولی گذشت نمیگم اصلا یادم نیست ولی دیگه برام مهم نیست و فقط یه خاطره هست برام

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

یادبگیر که از گذشته لذت ببری.مهم نیست الان هست یا نه مهم اینه اون لحظه حال دلت خوش بوده از الانم خوشبین باش که معلوم نیست چه آدم های بهتری قراره روزای زندگیت قشنگ کنن پس الکی با ناراحتی فرصت های جلو رو خراب نکن 

منکه از وقتی رفته نمیدونم اصلا دوست داشتن و دوست داشته شدن چجوری بود  دیونگی ولی مجبورم خودم ب ...

اصلا نم دونم دارم چجوری روزامو میگذرونم  دست کشیدم از همچی حتی حال حوصله بیرون رفتن هم ندارم  حس میکنم دیگ هیچوقت اون آدم سابق نمیشم ک یکی رو دوس داشته باشم

یادبگیر که از گذشته لذت ببری.مهم نیست الان هست یا نه مهم اینه اون لحظه حال دلت خوش بوده از الانم خوش ...

نمیتونه باهام ازدواج کنه منم از یه طرف شرایطم یجوریه باید ازدواج کنم  نمیتونم تا آخر عمر مجرد بمونم ک

کی کات کردی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

حتی اگه به نبودنش هم عادت کنی ولی آدم سابق نمیشی یه چیزی از وجودت کنارش جا میمونه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اره  انگاری هیچکسو ندارم تو دنیا فقط اون بوده

😔🥀

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇