2777
2789

سلام .من بیشتر ذکر یا دعاهای مجرب برای کارهای و حاجات مهم یا حاجاتی که زیاد مهم نبوده برداشتم .اما هیچکدام اثر معجزه آسایی نداشتن .نماز واجب هم بیشتر وقت ها اول وقت میخونم .مگر در شرایطی که مهمانی یا کار دیگه داشته باشم که دیر بشه 

اما هر ذکر و دعا و چله که برداشتم اثر نداره.

یک مورد کوچیکش الان دارم گواهینامه رانندگی میگیرم برا امتحان با افسر میرم هر پنجشنبه نماز حاجت روز پنجشنبه که پیامبر فرمودند با خواندنش هر حاجتی که بخوای خدا میده حتی اگر ازش بخوای کوه جا به جا کنه !اما من برا یه گواهینامه چند هفته است دارم میخونم انگار نه انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یاسینوخوندم براچن نفروالانتیجع گرفتن خودشون گفتن

اگه میخوای نائب شی و پول بگیری باید بهتون بگم تو سایت ممنوعه

واینکه کسی هم نمیشه اینجا اعتماد کنه پول بده

خیلیا قبلا اینکارو کردن...

اگه میخوای نائب شی و پول بگیری باید بهتون بگم تو سایت ممنوعه واینکه کسی هم نمیشه اینجا اعتماد کنه پ ...

برای چن تاازنی نی سایتاخوندم یکیش اسم کاربریش یاسی هستش ازش بپرس بگوپول ازش گرفتو براجی زودقضاوت میکنی قضاوت مخصوص خداست

گواهینامه ماشین؟ یعنی رد میشید؟

بله متاسفانه .غیر از اون قرار بود یه وام بگیرم هر جا رفتم درست نشد کارش.چندتا وام فروشی از دیوار پیدا کردم هیچکدوم یا درست نشد یا تا مرحله اخر رفتم طرف پشیمون شد .اصلا انگار همه درها بسته شده تو زندگیم،😢😢😭

برای چن تاازنی نی سایتاخوندم یکیش اسم کاربریش یاسی هستش ازش بپرس بگوپول ازش گرفتو براجی زودقضاوت میک ...

عزیزم من شما رو نمیشناسم بخوام قضاوت کنم

گفتم که اینکارو انجام ندی

ربطی هم نداره مگه نمیشه دوتا کاربری داشت

من بیکار نیستم بشینم شما رو چک کنم

گفتم تا کسی اینکارو نکنه چون بودن تو سایت انجام میدادن

الانم یه بار ریپلای کردی گفتی دیگه

چرا دوباره ریپلای میکنی

عجیبی

عزیزم من شما رو نمیشناسم بخوام قضاوت کنم گفتم که اینکارو انجام ندی ربطی هم نداره مگه نمیشه دوتا ...

باشه خدافظ.مپ براچهاپنج تاخوندم همینجوری بگم بری تاپیکاشون ک متوجه بشی یااوناهم مال منه