2777
2789
عنوان

من نمیگم خدا وجود نداره...

253 بازدید | 13 پست

اتفاقا هست همه جا هست 

خیلی نعمت ها بهم داده خیلیم شکرگزارشم 

ولی روحم داره میمیره اینقد صداش زدم فقط دلمو آروم میکنه و بهم صبر میده ولی مشکلمو حل نمیکنه، معجزه شو نشونم نمیده 

رفته رفته حالم بدتر میشه امیدمو از دست میدم، امیدم به اینکه همه چی تو یه چشم بهم زدن قراره درست بشه چون فقط کافیه خدا بگه باش ولی نمیگه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ب خدا ایمان داشتی اینجوری ازش گله و شکایت نداشتی

منم 12 ساله ازخدا چیزی میخوام ولی بهم نمیده. ب این نتیجه رسیدم بخاطر گناهای خودم هست تصمیم گرفتم اول خودمو اصلاح کنم بعد مطمینم خدا بهم میده

شما هم ببین مشکل کارت کجاست ک خدا میگه نه الان مشکلت حل نمیکنم وگرنه برای خدا کاری نداره 

به اعتقاداتت کاری ندارم ولی یه جمله شنیدم که میگن خدا وقتی داشته هر کی رو میافریده تو وجودش یه تیکه سنگ زمرد گذاشته و یه چوب هم داده دستش و گفته وظیقه ی تو تا زمانی که زنده هستی و زیر خاک نرفتی اینه که این سنگ رو آنقدر خوب بتراشید تا سنگ زمرد تبدیل به الماس بشه حالاهم اون سنگ تویی اون تیکه چوب هم سختی ها و مشکلات زندگیه نترس تو قراره در آینده به الماس تبدیل بشی ولی خیلی ها با همون یه تیکه سنگ وجودشون خاک میشن 

دعات چیه ؟

چی از خدا میخوای ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
دعات چیه ؟ چی از خدا میخوای ؟

نمیتونم بگم، بین خودم و خودشه فقط 

هیچ احدالناسی خبر نداره حتی شوهرم

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
نمیتونم بگم، بین خودم و خودشه فقط  هیچ احدالناسی خبر نداره حتی شوهرم

پس با آرامش دعا کن بعد رهاش کن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
به اعتقاداتت کاری ندارم ولی یه جمله شنیدم که میگن خدا وقتی داشته هر کی رو میافریده تو وجودش یه تیکه ...

فک نکنم کسی با مرگ بچه اش تبدیل به الماس بشه 

ولی تبدیل به زغال چرا 

اونقد که از درون میسوزه

فک نکنم کسی با مرگ بچه اش تبدیل به الماس بشه  ولی تبدیل به زغال چرا  اونقد که از درون می ...

چرا اتفاقااا تمام مشکلات انسان رو قوی میکنن خود خدا میگه من هیچ سختی بهت نمیدم مگر اینکه توان اش رو هم بدم 

عزیزم این روزها که دلت تنگه حواست به شوهرت هست؟ شوهر منکه بهم خیانت کرد.

وای خدا 

چرا اخه؟ چون اعصابت خراب بود و بی حوصله بودی؟

یا از نظر رابطه

به رابطه حوصله نداشتم نگو جایی دیگه سرگرمش کردن بیوه های خدانشناس

میدونی متاسفانه ما زنا وقتی غم داریم حوصله اینجور چیزارو نداریم ولی مردا برعکسن با رابطه حالشون بهتر میشه