2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

راستش دیشب خونه مادربزرگم بودیم و یه خانوم که از قدیم همسایه بودن و.. اومده بود خونشون

بعد کنار خاله ام و مامانم نشسته بود داشتن صحبت میکردن من تو اتاق بودم 

بعد اومدم بیرون همینطوری یه سلامی کردم چون اول نشناختم بعد رفتم نشستم کنار مامانم یهو خانومه گفت ماشاالله ماشاالله این دختر خانومتونه؟😑خیلی پرو گفت محمد«پسرش» میشه دوست داداشم 

گفته اگه من یه روز بخوام زن بگیرم فقط خواهر فلانی«من»تو دلمه

وای خیلی حس بدی بود،دیشب تاحالا اصلا روم نمیشه تو رو مامانم نگاه کنم،اخه من تازه ۱۶ سالمه و بخاطر چادری که می‌پوشم همه فکر میکنن وقت ازدواج و..

و الان می‌خوام درس بخونم هی این فکر اذیتم می‌کنه و خیلی خجالت میکشم از مامانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش بابا اون ی حرفی زده 

اخه واس بچه ۱۶ ساله خاستگار میاد بیماره طرف

خوب درس بخون مستقل باش فقط

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

منم ۱۵ سالم بود یکی زنگ زد ولی مامان و بابام بروز ندادن بهم ولی من زرنگ تر ازین حرفا بودم فهمیدم چی به چیه ولی به روم نیاوردم

کلا خواستگارامو نمیگفتن بهم

تا اینکه

۱۷ سالم بود و یکی از آشناها که چندسال بود ندیده بودیمشون منو واسه یکی از آشناهاشون جلو مامانم خواستگاری کرد

خیلییییی خجالت کشیدمممم

و این معرف ما خیلی گیر بود و آخرش عقد کردیم ما وگرنه مامان و بابام میگفتن درسمو تموم کنم حداقل کارشناسی بگیرم بعد😂

یکیشم که مامان دوستم منو واسه پسرخاله دوستم میخواست که دوستم بعد عقد بهم گفت مامانم همچین قصدی داشته

بعد عکس پسره رو نشونم داد

داااااغون بود😂 تازه سیگارم میکشید

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
خوشبخت بشی الهییی

ممنووون ان شاء الله تو هم همینطور

هرچی که به صلاح و خیرته❤️

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

نه بابا ول کن 

آدم یکم خجالت می کشه ولی عادی هست 

من خودم خیلی درسخون بودم و توی خانواده ما کلا دختر زود ازدواج نمیکنه همه ی خانواده مون رشته های تاپ تحصیل کردیم و خدا رو شکر شغل های عالی داریم 

منم اولین بار ۱۶ بودم   همیشه هم یه عالم خواستگار بوده ولی خودم نخواستم تا همین یه سال پیش هم  خیلی خجالت بود و هم میخواستم تا به ثبات نرسیدم به ازدواج اصلا فکر هم نکنم 

دیگه الآن درسم تمام شده رشته تاپ خوندم یه جای عالی هم خدا رو شکر شاغلم ( ۲۶.۵ هستم الآن) دیگه تازه این مدت کم کم دارم بهش فکر میکنم و دیگه خجالت هم اصلا نیست تازه یکسری خواستگار ها که اصلا از محل کارم هستن 

یعنی میگم بزرگ که بشی به  ثبات که برسی خجالت خودش میره برای من که اینطوری بود