2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش ❓❓❓❓❓

166 بازدید | 16 پست

سلام.برای استخدامی آموزش و پرورش اسفند 1401 کسی اطلاع داره مدرک لیسانس با ارشد تطابق داشت؟؟؟ لطفا جواب بدید... یعنی کسی بوده با این شرایط قبول شده باشه... 

مدرک لیسانس با ارشد یکی نباشه... 

من قبولی پارسالم 

مدرک لیسانس حساب بود طبق مدرک لیسانس باید انتخاب دبیری می کردی امسال کلا فرق کرده شرایط و رشته ها

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی باید تطابق داشته باشه..😓

میکن امسال کلا فرق کرده مثلا برای آموزگاری کلی رشته ها مجاز به انتخاب بودن

میکن امسال کلا فرق کرده مثلا برای آموزگاری کلی رشته ها مجاز به انتخاب بودن

نه رشته من جز اون رشته نبود میخوام ارشد بگیرم... حالا موندم اگه ارشد علوم تربیتی بگیرم بعد موقع آزمون بگن نه مدرک لیسانست با ارشد تطابق نداره  قبول نیستی

نه رشته من جز اون رشته نبود میخوام ارشد بگیرم... حالا موندم اگه ارشد بگیرم علوم تربیتی بگیرم بعد موق ...

احتمالا رشته تون به آموزگاری یا دبیری نمیخوره؟

پارسال کلی رشته واسه آموزگاری مجاز بودن 

احتمالا رشته تون به آموزگاری یا دبیری نمیخوره؟ پارسال کلی رشته واسه آموزگاری مجاز بودن 

نه گلم مدیریت بازرگانی لیسانسم... تو رو خدا ثواب بزرگی میکنید اگه راهنماییم کنید... 

ارشد علوم تربیتی بگیرم یا برم از اول لیسانس آموزش ابتدایی بگیرم؟؟ الان قراره آزاد شرکت کنم این رشته رو دو دلم 

با توجه به این به نظر میرسه امسال داشته مدرک فوق کفایت می کرد 

یه کم تحقیقات بیشتری بکن ولی

آخه دیده بودم خانمی مهندسی لیسانس داشت  ارشد علوم تربیتی گرفته بود... قبول شده بود... خواستم بد ...

بستگی داره با کدوم مدرکش ثبت نام کرده باشه دوست من کامپیوتر بود و ارشدش روان.با ارشد شرکت کرد قبول هم شد ولی نرفته امسال

همتا اسم خـودمه♥