2777
2789

دوستان سلام  من توی دو راهی موندم نمیدونم چیکار کنم

من سینه هام خیلی اذیتم میکنه 

از طرفیم پسرم دیگ۴ سالش شده و همبازی میخاد تنهاس

اگ عمل کنم حداقل تا ۲ سال دیگ نمیتونم باردار بشم سینه هام خراب میشه

از طرفیم فاصله سنی زیاد میشه

شما باشید اول عمل میکنید یا بچع دومو میارید بد عمل میکنید ؟؟؟راهنماییم کنین

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بچه دومو بیار اگ قبلش عمل کنی تو بارداری باز تغییرمیکنه سینه هات

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
برا اولیم مرددم😊

😂

اگ شرایطت اوکیه چرا که نه اما اگ شرایط نداری نیار

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

یعنی چی سینه هام اذیتم میکنه؟ 

بزرگه

عمل چی

مامو پلاستی

😂 اگ شرایطت اوکیه چرا که نه اما اگ شرایط نداری نیار

اوکی باشه یا ن نههههههه نمیخوام🤣

من دلم میخواد همه جارو بگردم 

کیف کنم بعد نی نی ییارم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️