2777
2789
به سلامتی.کجا میری گردش شیطون؟مارو هم ببر

سلامت باشید گلم....بخدا نمیدونم هنوز تصمیم نگرفتم احتمالا برم گردش در طبیعت عصر هم خرید کنم قبلا خواهرزادم بود اونم می‌بردم کلی کیف می‌کرد رفتن شهر دیگه خودم تنهام

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جارو دستمال وایتکس زدن ظرف ها همه چی که وقتی تموم میشه کلا دیگه نمیتونم یه ساعت بعدش بلند بشم بعد من ...

وای چقدر سخت.هرچند وقت یکبار انجام میدی این مراحل رو؟

دامستوس گرفتم نوع غلیظ خیلی خوب تمیز میکنه یعنی بده

سعی کن زیاد استفاده نکنی.پودر ماشین هم خیلی خوب تمیز میکنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

حوصلم سررفته اومدم پارک درس بخونم😛یه پیرزنه اومد انقدددد انرژی داشت خیلی پیرم بود ولی تیپ ورزشی زده بود گفت صبحت بخیر بیا هم صبحونه بخوریم اصلا روزمو ساخت😍

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
سلامت باشید گلم....بخدا نمیدونم هنوز تصمیم نگرفتم احتمالا برم گردش در طبیعت عصر هم خرید کنم قبلا خوا ...

اخی عزیزم جاش خالی نباشه.ایشالا خوش بهت بگذره

درود صبح تون بخیر. 

خب از صبح که بیدار شدم ( ساعت ۵) دوش گرفتم و صبحانه خوردم و ورزش کردم. 

الانم لوازمم رو حاضر کردم برم پیش همسرم دیشب مریض بوده برم پیشش از سرکار ببرمش دکتر ( بهتره بگم بچم 😂) 

وقتی تنهاست اصلا حواسش به خودش نیست. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
حوصلم سررفته اومدم پارک درس بخونم😛یه پیرزنه اومد انقدددد انرژی داشت خیلی پیرم بود ولی تیپ ورزشی زده ...

خوشبحالش که انقدر انرژی داشته البته به نظر من به سن و سال و اینا نیست همه چی به روحیه بستگی داره

اخی عزیزم جاش خالی نباشه.ایشالا خوش بهت بگذره

خیلی ممنون از شما خانومی ان شاءالله امروزتون با شادی پیش بره🥰🥰🥰🥰

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خوشبحالش که انقدر انرژی داشته البته به نظر من به سن و سال و اینا نیست همه چی به روحیه بستگی داره

اره واقعا خانم سرزنده ای بودن😀

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
درود صبح تون بخیر.  خب از صبح که بیدار شدم ( ساعت ۵) دوش گرفتم و صبحانه خوردم و ورزش کردم.&nbs ...

اخی  کلا مریض شدن مردا دردسریه انگار یه بچه مریض شده.شوهر من هر وقت مریض میشه فوق العاده مظلوم میشه