2777
2789
عنوان

دوستای کیک پز یه لحظه لطفا🙏

457 بازدید | 19 پست

کرمفیل شیری خریدم ، میشه بعداینکه کیک پخت کیک رو ببرم اینو وسطش بمالم ؟؟ یاکرمفیل حتماباید بره توفر

اخه میترسم بریزم وسط مواد کیک دیگه کیکم پف نکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیکتون پف می کنه نگران نباش  اون جوری هم میشه اما کمی کیکتون خورد میشه اگر اسفنجی مانند نباشه& ...

ینی حرارت نخورع به کرمفیل مشکلی نداره؟؟

کیکو که ریختی تو قالب رو موادت مارپیچی کرم بزن 

قالبتم رو زمین نکوب 

همه جیزم اماده باشه که بعد از درست کردن مواد فوری بریزی تو قالب، تاخیر ننداز عالی میشه 

خوشت اومد، دفعه ی بعدی دو سوم موادو بریز تو قالب، مرمفیل بزن، بقیه موادو بریز روش

کیکو که ریختی تو قالب رو موادت مارپیچی کرم بزن  قالبتم رو زمین نکوب  همه جیزم اماده باشه ...

یک دنیاممنون❤️

آره ریختم.نه اصلا تاثیر بدی ندارد.کیک اگه بکینگش اندازه باشه پفش عالی میشه

ممنونم عزیزم🌹❤️

سوگلی راست میگه به نکته ریز و دقیقی اشاره کرد اگه داخل کیک بریزی کیک بعد پخت انسجام نداره تیکه کنی ا ...

تونت هرچی سرچ کردم دستور دقیقی پیدانکردم