سلام مامانا پسرم دوساله خروسک گرفته هفته پیش بردم دکتر دارو داد ولی چرک خشک کن اینا نداد شربت گیاهی داد ولی خوب نشده از دیشبم تب کرده دوباره دیشب بردم دکتر گفت بستریش کن ولی نکردم آخه این اصلا نمیزارهبهش سرم اینا بزنن نمیدونم چیکار کنم کسی تا حالا تجربه داشته بچش خروسک بگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خروسک شوخی بردار نیس اگر از تخصص و تجربه دکترت اطمینان داری بستری کن وگرنه ببر یه متخصص دیگه ...
نمیدونم تا حالا پیشش نبرده بودم حس کردم خیلی سرسری معاینه کرد چون منو شوهرم آنفولانزا گرفتیم ماسکم زده بودیم الکی اومد یه نگاه کرد رفت بعدشم تقریبا به دوسه تا بچه دیگه هم گفت بستری زودم میگفت اتاق نداریم باید اتاق خصوصی بگیری به جز بیمه شبی یه تومن باید بدی بنظرم باید یه آنتی بیوتیک میداد چون اون یکی دکترم نداده بود