2777
2789
عنوان

پسر دوساله خروسک گرفته

167 بازدید | 10 پست

سلام مامانا پسرم دوساله خروسک گرفته هفته پیش بردم دکتر دارو داد ولی چرک خشک کن اینا نداد شربت گیاهی داد ولی خوب نشده از دیشبم تب کرده دوباره دیشب بردم دکتر گفت بستریش کن ولی نکردم آخه این اصلا نمیزارهبهش سرم اینا بزنن نمیدونم چیکار کنم کسی تا حالا تجربه داشته بچش خروسک بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دکتر بمن اسپری داد با رابط هر ۴ساعت میزدم یه سری قرص هم داد خوب شد

به پسر من هفته پیش فقط یه شربت گیاهی داد وشرکت سرماخوردگی دیشبم چیزی ندادگفت بستری منم گفتم سوراخ سوراخش میکنن

پسرای من همیشع خروسک میشن تا انتی بیوتیک‌نخوره فایده نداره تب میکنن 

شربت دیفین هیدرامین و اموکسی کلاو یا اموکسی سیلین میده بهشون 

قرص مونته لوکاست میده 

شربت بروفن یا استامینوفن 

گاهی هم اسپره سالبتامول

شربت سرماخوردگی 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
به پسر من هفته پیش فقط یه شربت گیاهی داد وشرکت سرماخوردگی دیشبم چیزی ندادگفت بستری منم گفتم سوراخ سو ...

خروسک شوخی بردار نیس 

اگر از تخصص و تجربه دکترت اطمینان داری بستری کن وگرنه ببر یه متخصص دیگه ببینش

اسپری سالبوتامول میدن برا خروسک نمیدونم میشه برا بچه ۲ ساله ام زد یانه ولی دختر من سریع خوب شد

خروسک شوخی بردار نیس  اگر از تخصص و تجربه دکترت اطمینان داری بستری کن وگرنه ببر یه متخصص دیگه ...

نمیدونم تا حالا پیشش نبرده بودم حس کردم خیلی سرسری معاینه کرد چون منو شوهرم آنفولانزا گرفتیم ماسکم زده بودیم الکی اومد یه نگاه کرد رفت بعدشم تقریبا به دوسه تا بچه دیگه هم گفت بستری زودم میگفت اتاق نداریم باید اتاق خصوصی بگیری به جز بیمه شبی یه تومن باید بدی بنظرم باید یه آنتی بیوتیک میداد چون اون یکی دکترم نداده بود

نمیدونم تا حالا پیشش نبرده بودم حس کردم خیلی سرسری معاینه کرد چون منو شوهرم آنفولانزا گرفتیم ماسکم ز ...

احتمالا یه درصدی چیزی از بیمارستان میگیره بعضیا وجدان ندارن 

حتما یه دکتر دیگه ببر 

از دوست و فامیل بپرس ببین دکتر دلسوز سراغ ندارن ببری 

از دکتر داروخانه ام میتونی بپرسی اصل درمانش همون اسپری هست ک گفتم و قرص مونت لوکاست