یه_روزه_خوب_میاد۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 875 عنوان یه سوال برام پیش اومده میشه لطفا بیاین 96 بازدید | 12 پست شوهر نامزد یا پارتنر تون از رابطه دهانی بدش میاد یا نه ؟از هرکی میپرسم میگن مردا همه دوسدارن کسی هست که بدش بیاد مث نامزد من؟ از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️ 1402/07/13 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_روزه_خوب_میاد۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 875 حتما دلیلی دتده دلیلش رو ازشون جویابشید میگه بدم میاد دهنت بخوره به اونجا دیگه نمیتونم لباتو ببوسم ببخشیدا واضح گفتم از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
zboooo عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 373 میگه بدم میاد دهنت بخوره به اونجا دیگه نمیتونم لباتو ببوسم ببخشیدا واضح گفتم معمولا خانم ها دوست دارن که شوهراشون براشون رابطه دهانی انجام بده اتفاقا به نظر من اکثریت زوج ها یه همچین چیزی رو اصلا ندارن
اسکای2 عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 480 میگه بدم میاد دهنت بخوره به اونجا دیگه نمیتونم لباتو ببوسم ببخشیدا واضح گفتم دلیل غیر منطقییه
یه_روزه_خوب_میاد۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 875 معمولا خانم ها دوست دارن که شوهراشون براشون رابطه دهانی انجام بده اتفاقا به نظر من اکثریت زوج ها یه ... نه اون برای من انجام میده .ولی نمیذاره من انجام بدم براش از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
zboooo عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 373 نه اون برای من انجام میده .ولی نمیذاره من انجام بدم براش خب منم اینجوری هستم از خدات هم باشه😉😉😉
یه_روزه_خوب_میاد۱۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 875 خب منم اینجوری هستم از خدات هم باشه😉😉😉 اره واقعا خودمم دوس ندارم براش انجام بدم فقط خواستم ببینم مردی هست که دوسنداشته باشه شما ازتون نخواسته هیچوقت؟ از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
zboooo عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 373 اره واقعا خودمم دوس ندارم براش انجام بدم فقط خواستم ببینم مردی هست که دوسنداشته باشه شما ازتو ... مال من بر عکس ازم میخواد که برام انجام بده
dr_asqar عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 114 سلام بچه ها من همیشه درمورد رابطه دهانی تو این وبسایت میخونم.https://www.naslino.net/does-the-dentist-understand-the-oral-relationship/