2777
2789

شوهر نامزد یا پارتنر تون از رابطه دهانی بدش میاد یا نه ؟

از هرکی میپرسم میگن مردا همه دوسدارن 

کسی هست که بدش بیاد مث نامزد من؟

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دلیلی دتده دلیلش رو ازشون جویابشید

میگه بدم میاد دهنت بخوره به اونجا 

دیگه نمیتونم لباتو ببوسم 

ببخشیدا واضح گفتم

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
میگه بدم میاد دهنت بخوره به اونجا  دیگه نمیتونم لباتو ببوسم  ببخشیدا واضح گفتم

معمولا خانم ها دوست دارن که شوهراشون براشون رابطه دهانی انجام بده اتفاقا به نظر من اکثریت زوج ها یه همچین چیزی رو اصلا ندارن

معمولا خانم ها دوست دارن که شوهراشون براشون رابطه دهانی انجام بده اتفاقا به نظر من اکثریت زوج ها یه ...

نه اون برای من انجام میده .ولی نمیذاره من انجام بدم براش

خب منم اینجوری هستم از خدات هم باشه😉😉😉

اره واقعا خودمم دوس ندارم براش انجام بدم فقط خواستم ببینم مردی هست که دوسنداشته باشه 

شما ازتون نخواسته هیچوقت؟