2777
2789

شوهرم ماموریته اومدم خونه مادرشوهرم تقریبا باهاشون راحتم و وقتی شوهرم هست همونقدری که همیشه غذا میخورم اونجاهم همینقدر میخورم. امروز عجله ای اومدم شامم سرشب خوردم. جدیدنم زود ضعف میکنم. روم نشد بگم گشنمه پدرشوهرم داشت شام میخورد گفت بیا گفتم نه مرسی. الان از شدت گشنگی رفتم طبقه بالا دوتا گردو ورداشتم بخورم . خیلی سخت بود توی تاریکی نزدیک بود از رو پله ها بیفتم. شما هم اینجورین یا من انقدر تباهم🥲😂

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی باهاشون راحتی ؟؟؟ 

😂فقط در حضور شوهرم اخه همه از ۱۲ خوابن پاشم برم سر یخچال زشته . تو پذیرایی خوابیدن

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
اتفاقا نخوريم ناراحت ميشن

اخه پدرشوهرم شیفت بود ۱۱ اومد وگرنه سرشام باشه بهم اصرار میکنن

دقیقا منم همیشه گشنگی میکشم البته چیزی هم درست نمیکنه 

نه بنده خدا واسه من همیشه درست میکنه ولی من روم نمیشه

وایی این کارا دیگه چیه دختر اخر دست و پاتو میشکونی😂 اره منم زیاد راحت نیستم کم میخورم ولی خونه ی فامیلای مادریم ما همه با هم خیلی صمیمی و راحتیم اونجا اصن ب این چیزا فک نمیکنم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

منم همیشه ع گشنگی مردم هرجا برم

یه بیسکویت تو کیفت بذار همیشه 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
وای خیلی جالب بود

گشنگیم جالب بود🤣 دارم یواش یواش میخورم ک باز گشنم نشه

اوایل بودم ولی الان نه

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود