2777
2789

چقدر با رمان ها می‌خندیدم و گریه می کردم

کتابهای فتانه جوادی یادش بخیر 

با کتاب قرار نبود هما پور اصفهانی چقدر احساس میکردم زندگی فانتزی هست

با کتاب های  رویا سینا پور که همیشه غمگین بودند گریه میکردم☺️☺️😁

😆نودوهشتیا

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یاسمین و بامداد خمار اونا حس ها دیگه برنمیگرده

ياسمين كدوم بود؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

منممم چقدر زار میزدم با رمانها🥲🥲🥲

تا مدتها هم غرق رمان بودم و هر لحظه حس میکردم جای شخصیت مورد علاقه رمانم هستم

کلا آدم احساسی هستم فیلمم ببینم اگه با شخصیتی شباهت زیادی داشته باشم غرق فیلم میشم😥😅

.

تا حالا یه رمان ایرانی خوندم گمونم اسمش افسانه بود، فقط خارجی...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel