2777
2789

من از این چیزا فقط توی نینی سایت میبینم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این چیزا فقط توی نینی سایت میبینم 

تو دنیای واقعی کسی نمیاد سفره ی دلشون باز کنه به خصوص راجع به این مسئله احتمالا به خاطر همونه فقط اینجا دیدی، چون همدیگرو نمی‌شناسم راحت درد و دل میکنن

تو دنیای واقعی کسی نمیاد سفره ی دلشون باز کنه به خصوص راجع به این مسئله احتمالا به خاطر همونه فقط ای ...

نمیدونم شاید حرف شما درست باشه 

این چیزا بیشتر بخاطر تلقینه 

از نینی سایت یک مدت فاصله بگیر 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان نظرت چیه؟ منظورم بعد از اینکه بچه ات به دنیا اومد

ببین من کلی دکتر رفتم که یکیو پیدا کنم کورتاژ کنم 

اینقدر که متنفر بودم از بچه ها 

آخرش یه دکتر کلی دعوام کرد که بیا اینجا امروز بشین پیش من و ببین چقدر آدم میان التماس میکنن خدا یه بچه بده بهشون 

بعد به تو اینقدر ساده بچه داده 

تو نمیخوایش؟؟؟؟

خلاصه منو فرستاد مشاور بیمارستان صارم 

خدا خیرش بده اینقدر قشنگ حرف زد که تصمیم گرفتم نگه دارم بچه رو 

ولی همش میگفتم من می‌دونم این بچه بیچاره دنیا میاد و من دوستش نخواهم داشت  

همه میگفتن مهرش به دلت میوفته و ... میگفتم چرند میگن اصلا محالههه 

خلاصه گذشت و بچم دنیا اومد 

باورت میشه وقتی دیدمش نمیتونستم چشم ازش بردارم 

هزار ماشالاه مثل قرص ماه بود بچم 

اینقدر نگاش کردم که پرستار اومده بود می‌گفت همه مادرا خوابیدن تو چرا نشستی اینو نگاهش میکنی؟؟؟؟

والا مال خودته می‌دیم میبریش با خودت بعد بشین هی تماشاش کن🤣

از لحظه ای که دیدمش حس میکردم دیگه اگه نباشه من نمیتونم نفس بکشم

ای جانم😍 خدا حفظش کنه 

فدات عزیزم ممنون 

به خدا باورت نمیشه دخترم یه نق کوچیک میرد همچین میدویدماااا 

مادربزرگم شاکی میشد می‌گفت به خدا که اگه نوه خودم نبودی و نمی‌دونستم میخواستی بچه رو سقط کنی میگفتم بیچاره نازا بوده خدا بعد کلی دوا درمون بهش بچه داده که براش اینجوری می‌کنه🤦😁