2777
2789
عنوان

افزایش قد .. توروخدا بیاید

193 بازدید | 20 پست

داداشم متولد سال ۸۴  الان ۱۷ و نیم سالشه 

قدش ۱۶۷ کوتاه مونده نسبت ب هم سن و سالاش 

چیکار کنیم قدش بلند تر بشه 

ریش هم هنوز کامل در نیورده خیلی کم کنار صورتش 

بنظرتون هنوز جا داره واسه بلند تر شدن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهی ازم کوچیک تره اره جا داره پسرا ۱۸ سالگی خیلی یهویی قد میکشن درحده ۴..۵ سانت

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

حتما برید طب سنتی حجامت پشت پا میکنن قدش بلند میشه ولی از پزشک طب سنتی هم بپرسید

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

بفرستید والیبال هرشب هم شیر مصرف کنه

ولی شاید ژنتیکی کوتاه قدید چون پسرا تا این سن رشد قدشونو کردن

به هرحال پیش متخصص هم ببرید شاید مشکل هورمونی باشه

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼

ببرش دکتر اگه صداش بم نشده و سبیلاش در نیومده چون از این سن دیگه اینا باید باشه

واسه قد‌ هم یه سری حرکات هست من دیدم انجام میدن که بلندتر بشه.توی‌ گوگل بزنین میاره

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)