2777
2789

خواهرشوهرم شاغله بچش معمولا توخونه با ما مچه

همیشه به حرف من گوش میداد

وقتی میخاستیم پوشکشو عوض کنیم روانی شده بود هی مارو میزد داد میزد با گریه زاری عوض کردیم مادرش پرستار شیفت شبع یعنی میتونه از دوری مادرش باشع یا چی؟

اخه مادرش در روزای عادی هم زیاد وقتشو با اون نمیگذرونه

یعنی این بچه پرخاشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا مامانشو میخاد الهی عزیزدلم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
بچه مادرش میخاد محبت توجه میخاد ...در نبود مادر حداقل پدر باید به بچه برسه ‌‌

نه گاها هیچ کدوم نیس البته نه ازصبح تا شب

ازنصف روز مثلا از ساعت ۷ تا ۱۲ هیچکدوم نیستن و بامادربزرگ و پدر بزرگ و داییش و زندایشش و خالش وقت میگذرونه

اخه مادرشم ی کم پرخاشه زیاد پرمهرو محبت نیس

هرچیم پرخاش باشه هرچیم عصبی باشه بچه آغوش مادر میخاد مهرو توجه مادرشو تو بگو بدترین مادر دنیا حتی اونی ک بچشو میزنه بازم بچش ب آغوش خودش برمیگرده

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
اخه مادرشم ی کم پرخاشه زیاد پرمهرو محبت نیس

بچه چند سالشه ؟

درک درست از اطرافش و اطرافیانش داره ؟

اگر تو بازی یا برقراری ارتباط هم همین رفتار رو داره این میتونه یکم نگران کننده باشه