2777
2789
عنوان

بی توجهی و بی محبتی خانواده همسر

274 بازدید | 20 پست

دوستان خانواده ی همسر شما هم بین بچه هاشون فرق میزارند.....

خانواده همسر من تهران نیستند هر وقت میان تهران ۳ هفته خونه ی دخترشون میمونند بعد مادر شوهر من تو این مدت نمیزاره دخترش دست به سیاه و سفید بزنه بعد واسه آمدن به خونه‌ی ما همش بهانه میارند.باید با التماس بیاریمشون خونمون اونم فقط دو روز 

از اون طرف خواهر شوهر من بچش رو از دست داده بود مامان باباش چند ماه پیشش بودند بعد ما یک مشکل بزرگی برامون پیش آمده بود بهشون نیاز داشتیم به بدترین شکل ممکن با ما برخورد کردند گفتند برای چی پدر پیرت رو کشوندی تهران اذیتش کردی بعدش هم یکجوری از دست ما فرار کردند رفتند که بعدش حتی یک خبر از ما نگرفتند......هر وقت اسمشون میاد با تمام وجود قلبم درد میگیره.....همسرم میگه من دیگه از خانوادم بریدم دیگه هیچ انتظار حمایتی ازشون ندارم..

واقعا میشه پدر و مادر اینجوری باشند ؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل بهتر از اینه یه وعده بره خونه دخترش همه کارارو بکنه بیاد خونه تو ۱ هفته بمونه هیچکارم نکنه. به ...

ولی تفاوتی پدر و مادر خیلی سخته انگار دارند ریشه هات رو میکنند......

میشه خانواده همسر منم همینجوری هستن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بله متاسفانه میشه و اینجور تبعیض ها هست بنظرم حالا که خودشون تمایلی به رفت و آمد ندارن ارتباطتتون رو محدود کنید و انتظاری ازشون نداشته باشید حداقلش اینه تو زندگیتون دخالت نمی‌کنند

بهتر بابا حالا اگه همش بیان خونتون باز یه جور دیگه دردسر داری

چه اصراری دارین بیان بمونن خونه شما.اونجا راحتن. در مورد مشگل تونم هر چیزی بوده با مرگ بچه خواهر شو ...

کمک کردن درسته خیلی هم کار خوبی کردن ولی اینها یک بچه ی دیگه هم داشتند دقیقا جایی که پسرش بهش نیاز داشت و کارش به پدرش گیر کرده بود باعث رفتن آبروی بچش شد بهش توهین کرد...اینها عادیه به نظرتون

بچه شون از اونطرف دختره حس میکنن حمایت لازم داره. قدیمیها پسردار میشدن میگفتن پیری دستمونو بگیره.شم ...

نه کمک ولی توجه زیادی به یک بچه و بی توجهی به یک بچه ی دیگه باعث خیلی از مشکلات میشه 

والا من که از خدامه کلا برن پیش دخترشون کاری به من نداشته باشن فقط

شما فکر می‌کنی باهات کاری نداشته باشند خوبه ولی پدر و مادر در نقش حامی هستند اصل و نسب و پشتوانه ی آدم هستند فکر کن اگر خانواده ی خودت اینقدر تفاوت میزاشتند چیکار میکردی 

همه‌ی اینها یک تلنگر برای خودم که توی تقسیم توجه و محبتم بین بچه‌هام که هیچ حتی بین آدمهای اطرافم باید مساوات رو رعایت کنم و گرنه ممکنه باعث رنجی بشه که حدش ناپیداست.

شما فکر می‌کنی باهات کاری نداشته باشند خوبه ولی پدر و مادر در نقش حامی هستند اصل و نسب و پشتوانه ی آ ...

فکر نمیکنم بخدا. خانواده همسر منم همینقدر تبعیض میذارن منتها توقعم از من دارن.

مثلا هر روز برا دخترش غذا درست میکنه میگه بیا اینجا بخور اذیت نشی آشپزی کنی ولی من که میرم لقمه هامو میشماره. حداقلش اینه تو کلا باهاتون کاری ندارن، نه که در کنار تبعیضا توقعم داشته باشن بیان بمونن دست به سینشون وایسی یا کاراشونو بکنی. ولی خب حق داری فقط من مقایسه بد و بدتر رو کردم

بنفشه🍃