2777
2789
عنوان

قمی ها یه لحظه بیایید

62 بازدید | 4 پست

سلام دوستان انشاءالله فردا صبح می‌خواییم بیاییم زیارت هوا چجوریه؟بارونیه؟الودگی خیلی زیاده؟با ماشین خودمون می‌خواییم بیاییم میترسم به خاطر آلودگی هوا دید نداشته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا گرم تقریبا . شب هم دو شب هست گرمتر ولی خب لباس گرم کاپشن برا بچه ها حتما و خودتون هم چون هوا معلوم نمی کنه 

هوا به شدت خاکی و آلوده . پر خاک 

همش امروز باد و طوفان بود

اگه باید بیایید حتما ماسک بزنید ولی کلا الان خیلی هوا خاکی هست و گرد و خاک ‌ 

ماشین داشتین باز بیایید بهتره

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...