2777
2789
عنوان

سرماخوردگی و سرفه کودک ۷ ساله

3662 بازدید | 53 پست

سلام خانوما خوبین توروخدا یکی به داد من برسه یه راهی جلو پام بزاره دخترم تا سرما میخوره سرفه های وحشتناک میکنه جوری هیچ شربت و قرصی درمانش نمیکنه حتما باید اسپری بزنه خیلی ناراحتم تو رو خدا بگید چیکار کنم با کوچکترین سرماخوردگی سرفه های شدیدش شروع میشه چن باری بستری شده بهترین متخصص ها بردمش ولی هیچی به هیچی تست آسم هم گرفتن گفتن آسم نیس😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم اینجور بود با 7 روز بستری کاملا خوب شد.  خدا شکر

بهترین بیمارستان کودکان بستری بود موضوع ما یه بار نیس با کوچکترین سرماخوردگی اینجوری میشه تا آخر زمستون صدبار اینجوری میشه

بهترین بیمارستان کودکان بستری بود موضوع ما یه بار نیس با کوچکترین سرماخوردگی اینجوری میشه تا آخر زمس ...

دقیقا مثل بچهام.از برج 6 تا  برج 2   همش در گیر دکتر وبیمارستانم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
سلام عزیزم بله به زور دکتر و اسپری فعلا بهتره ولی تا یه کوچولو سرما میخوره دوباره شروع میشه 😔😔😔سر ...

دقیقا پسر منم همینطوره تا سرما میخوره همش سرفه میکنه منم بردم دکتر اسپری داد بهش

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
بهترین بیمارستان کودکان بستری بود موضوع ما یه بار نیس با کوچکترین سرماخوردگی اینجوری میشه تا آخر زمس ...

یکی مدل بچه شما داریم تو خانواده نزدیک ایقد سرفه ک دیگه بالا میاره بی حال

این دفعه از روز اول ک سرماش شروع شد همش سوپ اش  دارو دکتر. بخور خیلی خیلی خوبه  همون روز اول ببر بگو دوتا سه تا براش بنویسه

شربت  گل بنفشه بده بهش

اویش چندتا دارو گیاهی. اگه میخوره  دم کن بده بخوره روزی چند بار.  پودر روتارین خیلی خیلی خوبه