2777
2789

بچه ها ریشه موهام یکم روشن تر شده حس میکنم چیکا کنم یکم تیره بشهههههه

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکی بزار     (شوخی کردم)

خودمم بهش فک کردم ولی مشکی نمیاد بهم🤭

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
عه تو منی یا من توام؟؟😂 واسه منم دقیقا همینه رنگ دودی هم با یه حموم رفت و الان با هرحموم زرد تر می ...

عه یا خدا چیکار کنیم الان من رفتم یه رنگ قهوه ای متوسط گرفتم ولی این رنگم‌بد نیستا باروسری یا شال رنگ روشن خیلی قشنگ میشه