2777
2789
عنوان

حس میکنم نسبت به سنم عقبم

67 بازدید | 5 پست

من 19 سالمه و هیچ هنری ندارم و تنها دستاورد من اینه میکاپ کارم و ی کوچولو از ادمینی و محتوا سازی و عکاسی حیطه آرایشگری بلدم بنظرتون عقبم؟ 

اینکه خیلی ها سر کار ثابتن یا دانشگاه هستن 

حس میکنم عقبم 

البته من احتمالا بزمدانشگاه علمی کاربردی ولی خوب خیلی ناراحتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣😂به خودم میخندم چون همینارو هم بلد نیستم واینکه ۴ ۸سالم ازت بزرگترم تنها هنرم اینکه فوق دیپلم و گواهی نامه و پاسپورت دارم یه خرده هم بافتنی بلدم 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
من گواهینامه ندارم بافتنی هم رشته خیلی قشنگیه

عزیزم شما که میکاپ بلدی چرا به کار کردن مشغول نمیشی الان تو سن خوبی هستی به نظرم درستم درحالت سطحی و تالیسانس بخون ولی اینکه از هنرت استفاده کنی وپول دربیاری خیلی شیرین تره انشاالله گواهی نامتم میگیری با پول خودت برا خودت یه ماشین بخر من شاغل نیستم خیلی اذیتم حالم بد میشه ازشوهرم پول گرفتنی الان میگم کاش اون موقع یه حرفه ای یاد میگرفتم ازش پول درمیاوردم خودم رویاهامو می‌ساختم شوهرم بدردنخوره

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین