2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم روزی منم خیانت ببینم

544 بازدید | 43 پست

البته خیانت مسخره ایه ولی خیلی درموندم نمیدونم چیکار کنم😥

من پارسال ازدواج کردم با کسی که جونشو واسم میداد

۲ سال دوست بودیم ۱ سال عقد

۱ سالم عروسی کردیم

همیشه فکر میکردم ادم سردیه چون از اوناس که به زور باید بکشونیش سمت خودت ولی عاطفی خیلی ادم احساساتی ایه

مادرم همیشه ارزوش بود بره کربلا ولی من اونقد ادم مذهبی ای نیستم (ینی اصلا نیستم) ولی میدونستم اگه من نرم اونم نمیره بخاطر اینکه به ارزوش برسه باهاش رفتم (چون جز من کسیو نداره)

همسرم خدمت نداره نتونست پاسپورت بگیره بیاد

برگشتم بعد ۲ ماه دیدم تو اون مدت که نبودم....😔

البته حضوری نبوده فقط در حد چت بوده

به نظرتون چنین اتفاقی ارزش داره زندگی مشترکمو تموم کنم یا چی؟؟

شما جای من بودید چه حسی داشتید؟؟

اینم بگم انقد این بشر خجالتی و سرده که تو این ۴ سال حتی به من یک بارم تو چت حرفایی راجع رابطه و اینا نزده

ولی مثل اینکه فقط به من نزده...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرفات میتونم ب این نتیجه برسم ک حسی بهت نداره ن خجالتی و سرده

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

چی بگم والا😕😕قبلا خیانت کرده؟ 

چ حرفایی زده بودن بگو ببین در چ حدی بوده

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون

واقعا این مردا چه مرگشونه ما زنا چجوری بپاشون میمونیم حالا اونا

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

عزیزم پیش اومده برام... شستم پهنش کردم. به غلط کردن افتاد و الانم مدام میگه کارم احمقانه بود ببخشید.

بعدم مدت طولانی هم رفتم تراپیست تا کنار اومدم با داستان.

بخاطر بچهام موندم. بخاطر اینکه سربراه شد و به قول شما در حد چت بوده.

ولی نمیدونم اگر باز پیش بیاد چیکار کنم. خدا به دلت ارامش بده.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

نه عزیزم ارزش نداره، از نظر من همه مردها دارن ولی بعضی هاشون زرنگ ن کشی ازشون نمیفهمه

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔