2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نشنیدم فقط تو بارداری خیلی شدید باشه ونزدیک زایمان امپول میزنن ک سریعتر بره بالا چون هم برا مادر خطرناکه هم برا بچه راجب شما اگه باردار نیستین ک همون قرص کافیه 

والا نشنیدم فقط تو بارداری خیلی شدید باشه ونزدیک زایمان امپول میزنن ک سریعتر بره بالا چون هم برا ماد ...

نه برا بابام اصلا نمیتونه قرص بخوره دکترشم امپول داد داخل سرمی بود بهتر شده گفتیم یه دونه دیگه بزنیم

نه برا بابام اصلا نمیتونه قرص بخوره دکترشم امپول داد داخل سرمی بود بهتر شده گفتیم یه دونه دیگه بزنیم

دکترش هرچی دستور داد انجام بدین قرص نمیتونه بخوره بهتره تغذیه شونو درست کنن واینکه اهن از خوراکیای حیوانی مث گوشت وماهی ومرغ بیشتر جذب میشه تا خوراکیای گیاهی البته مرغ محلی نه کارخونه ای