2777
2789

نمیدونم همه مردااینجورین یافقط شوهرای ماهستن که اینقدر بی عاطفن.چشم چپم مجراش بسته دوروزه ورم کرده میگه بروبامامانت برودکتر

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زد بشقابمو شکوند با این چندمین بارشه من هل داد کلم خورد زمین دیگ بابد چیکارمیکردم الانم عین خیالش نی ...

😟😔

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
نمیدونم همه مردااینجورین یافقط شوهرای ماهستن که اینقدر بی عاطفن.چشم چپم مجراش بسته دوروزه ورم کرده م ...

وقت داره و نمیبره!؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

همسایه ما با شوهرش دعواش شد بعد فرداش شوهرش رفتسرکار زنه قفل رو عوض کرد و راش نداد، شوهره بدون ااغراق ۵ ساعت پشت در موند درو باز نکرد شوهره هم رفت،بنظرم این کار بهتر از اینه خونه رو ترک کنی خونه رو زمانی ترک میکنی که واقعا طلاق میخوای

ناراحت نشو عزیزم. مردها همشون ببخشیدا یک گوهن😑

من با اصرار و زور همسرم باردار شدم. الان ۴/۵ماهم کلا که همش ول میکنه میره خونه مادرش مشروب کوفت کنه. اونش به جهنم الان دانشگاه قبول شده ارتقا. میتونن خودشون دانشگاهشون و انتخاب کنن میگه تهران خیلی سخت میگیرن. من میخوام برم شهرستان. توام که بارداری نمیتونی بیای. همونجا خونه میگیرم میمونم😡😡😡

خلاصه کلی دعوا کردیم منم گفتم میتونی بری اما حق نداری برگردی چون من طلاق میگیرم بچه ام که دختره تا ۹سال مال مادره. 

اللنم از صبح تو اتاقم گشنه و تشنه به هیچ جاشم نیست که حامله ام... همش فکر میکردم بچه اار بشه ادم میشه اما افسوس همون بیشعوریه که بود

ناراحت نشو عزیزم. مردها همشون ببخشیدا یک گوهن😑 من با اصرار و زور همسرم باردار شدم. الان ۴/۵ماهم کل ...

از اون بیشعور تر تو بودی که حامله شدی 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
همسایه ما با شوهرش دعواش شد بعد فرداش شوهرش رفتسرکار زنه قفل رو عوض کرد و راش نداد، شوهره بدون ااغرا ...

شوهرش ادم بوده اون شوهر من بود میزد عین وحشی ها در و میشکوند میومد تو. ما یکبار دعوامون شد چون وحشیه من فرار کردم تو اتاق در و بستم. اینقدر با لگد کوبید. اینقدر رفت ته سالن اومد کوبید به در که تیکه تیکه شد در. پشتکارشم زیاد نیم ساعتی طول کشید در و شکوند

داستانش مفصله نمیتونم بگم میترسم شناسایی شم

تو هم به جای اینکه آویزونش باشی هر دقیقه 

بیخیالش باش 

خودت به کارات برس 

فکر کن نیست 

بعد ببین چجوری میفته دنبالت 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔