2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی بلغورگندم وجوروبپزم بابرنج یاسالادبخورم؟

جو رو تو سوپ و اش استفاده کن ولی بلغور تو سالاد و جای برنج استفاده کن

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
جو رو تو سوپ و اش استفاده کن ولی بلغور تو سالاد و جای برنج استفاده کن

ببخشی میشه دقیق بگی ینی بلغورگندموبپزم آبش که تموم شد باروغن بخورم؟یابپزم قاتی کاهو وگوجه و...کنم؟من اینطوری متوجه شدم درسته؟

۷۵.۹۲۸۰
همین دیگه اگه فایده داشت برنمیگشت 

خب عزیزدلم با رعایت نکردن معلومه برمیگرده چه با رژیم چه با هر روش دیگه اگه لاغر کنی و استعداد چاقی داشته باشی برمیگرده

ببخشی میشه دقیق بگی ینی بلغورگندموبپزم آبش که تموم شد باروغن بخورم؟یابپزم قاتی کاهو وگوجه و...کنم؟من ...

بدون روغن مثل کته میپزیش همینجوری هم میریزی رو سالاد

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
بله.خودم۹۱بودم باایروبیک وشناووالیبال شدم۶۰ خودبخود خوراکم کم شد. بااینهمه ورزش تودوسال کم شدم.من سخ ...

واقعا ورزش نتیجه داشت؟ 

من باشگاه میرفتم بدتر ضعف میکردم

بعدم پرخوری عصبی دارم که کنترلش سخته🥺

واقعا ورزش نتیجه داشت؟  من باشگاه میرفتم بدتر ضعف میکردم بعدم پرخوری عصبی دارم که کنترلش سخته ...

خودمم پرخوری عصبی دارم.تحمل گشنگی صفرولی معدم جمع شده بود.هی کاش...

۷۵.۹۲۸۰
امیداخرم بود مطمئنی 

احساس سیری بهت میده چون یه بخشی از معده است رو پر می‌کنه فقط هم طبق دستورش

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد»