2777
2789
عنوان

مگه هست همچین عشق هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 51 پست
جاری منم همین بود بعد 15 سال زندگی مشترک با برادرشوهرم وقتی از عشق سابقش حرف میزد گریه میکرد 

خداروشکر کسیکه عاشقش بودم یکاری کرد از چشمم افتاد وگرنه منم بحث خواستگار میشد حالم بد میشد میخواستم بزنم زیر گریه.

وقتی فک میکردم یه روزی عروسی میکنه بغض میکردم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
وضعشون خیلی خوبه ولی کاش فقط وضعشون خوب بود شوهرش خیلی خوبه از همه لحاظ اخلاق ،قیافه،تحصیلات ،خانواد ...

پس چشه بخدا من دلم به حال شوهرش میسوزه دختر خاله ی منم اینجوری بود آخرشم طلاق گرف بعد بیچاره اون پسره 

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینجور که اسی تعریف کرد وضعشون خوبه باید با اون پسره ازدواج می‌کرد که سر هر ماه فکر قسطو اجاره خ ...

دقیقاهمین طوره طعم تلخ زجروفقیری وبدبختی واجاره خونه نکشیده خیلیالیاقت خونه وزندگی آرامش ورفاهوندارن  ازاینازیاد دیدم هایاخیانت کردن یااینجوری درگیردوزاری های گذشتشون شدن

Dunyada olumden baskasi yalan
چرا ازدواج کرد، قبول نمی‌کرد بعد از ازدواج به شوهرش میگفت یکی دیگه رو میخواد، چطور تونست با یکی دیگه ...

میگه الان به خاطر بچه نمیتونم ،

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خوشی زده زیر دلش بعضی زنا لیاقت زندگی خوب ندارن

من اتفاقا همه جا همینو میگم

وقتی شوهرت خوبه وقتی دست بزن نداره وقتی سالمه وقتی یه زندگی مرفه برات ساخته وقتی اخلاقش خوبه امکان نداره رفته رفته عاشقش نشی

خالم با گریه با شوهرش ازدواج کرد بعد از چند سال انقد عاشقش شد که نگم ، شوهرش جوون مرگ شد بنده خدا الان خالم بعد ۲۰ سال هنوز ازدواج نکرده میگه هیچکس برام اون نمیشه

از اونور پسرخالم و زنش معروف به لیلی و مجنون بودن تو فامیل بعد دو سال زندگی جدا شدن و هر کدوم به ماه نکشید مجدد ازدواج کردن

منطق تو زندگی حرف اولو میزنه عشق و عاشقی رو بذار لب کوزه آبشو بخور

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

هم زندگی خودشو نابود کرده هم شوهر بیچاره رو

ایشون یا نباید ازدواج میکرد یا حالا که ازدواج کرده باید گذشته رو کنار بذاره. خیانت که فقط جسمی نیس . ایشون با یه نفر ازدواج کرده ولی تو تصوراتش  داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
وضعشون خیلی خوبه ولی کاش فقط وضعشون خوب بود شوهرش خیلی خوبه از همه لحاظ اخلاق ،قیافه،تحصیلات ،خانواد ...

از کجا میدونه اگه به اون میرسید خوشبخت میشد

پس چشه بخدا من دلم به حال شوهرش میسوزه دختر خاله ی منم اینجوری بود آخرشم طلاق گرف بعد بیچاره اون پسر ...

خیلی گناه داره شوهرش یعنی با قاطعیت میگم آرزوی هرکسی هست زن این باشه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خداروشکر کسیکه عاشقش بودم یکاری کرد از چشمم افتاد وگرنه منم بحث خواستگار میشد حالم بد میشد میخواستم ...

خداروشکر که اینجوری شدی 

والا منم همین بودم با طرف حرف میزدم یاد عشقم میوفتادم تو چشمام اشک جمع میشد 

باخودم میگفتم چی میشد عشقم به جای این بود

حاضر بودم خونه فلان منطقه نبود ،فلان امکانات رو نداشت ماشین فلان مقدار قیمتش نبود ولی پیش اونی بودم ...

بعد چرا بچه دار شد وقتی طرف و دوست نداشت؟؟ولش کن بابا فیلش یاد هندوستان کرده

میگه الان به خاطر بچه نمیتونم ،

پس چطور میتونه بچش رو مال مرد دیگه ای تصور کنه، چطور براش گریه کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خداروشکر که اینجوری شدی  والا منم همین بودم با طرف حرف میزدم یاد عشقم میوفتادم تو چشمام اشک جم ...

آره هیچ حسی بهش ندارم درصورتیکه از بچگی میخواستمش فامیل بودیم

الان حالت خوبه؟ خوشبختی؟