2777
2789
عنوان

مگه هست همچین عشق هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه!خوشی زده زیردلش داره زندگیشوبااین فکروخیالانابودمیکنه بگوگذشته دیگه گذشته خداتوشکرکن بچسب ...

مشاور میره ،دارو مصرف میکنه ولی میگه هیچوقت خوب نشدم هیچوقت شوهرم رو دوست نداشتم از اینکه بغلم کنه بهم دست بزنه متنفرم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خیلی تلاش کرده بود من دیگه کامل نگفتم

اصلا اینو قبول ندارم،همیشه یکی کوتاهی میکنه که اخرش بهم نمیرسن 

ایشونم الان بچه رو بهانه کرده،حتی فکر کردن به شخص سوم خیانت در حق شریک زندگیه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
میدونی چیه!خوشی زده زیردلش داره زندگیشوبااین فکروخیالانابودمیکنه بگوگذشته دیگه گذشته خداتوشکرکن بچسب ...

اره اینجور که اسی تعریف کرد وضعشون خوبه باید با اون پسره ازدواج می‌کرد که سر هر ماه فکر قسطو اجاره خونه رو می‌کرد و وقت واسه این کاراش نمیموند

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺
اره اینجور که اسی تعریف کرد وضعشون خوبه باید با اون پسره ازدواج می‌کرد که سر هر ماه فکر قسطو اجاره خ ...

وضعشون خیلی خوبه ولی کاش فقط وضعشون خوب بود شوهرش خیلی خوبه از همه لحاظ اخلاق ،قیافه،تحصیلات ،خانواده همه چیز

مشاور میره ،دارو مصرف میکنه ولی میگه هیچوقت خوب نشدم هیچوقت شوهرم رو دوست نداشتم از اینکه بغلم کنه ب ...

وقتی ازاینجامونده ازاونجارونده میشه اون موقع ب خودش میاد

Dunyada olumden baskasi yalan

اینجاست که میگیم آدما همیشه حسرت نداشته هاشونو میخورن وهیچوقت شکرگذار داشته هاشون نیستن و همین باعث میشه همیشه حالو بدو افسردگی همراشون باشه و لذت نمیبرن ازچیزایی که دارن پس ماآدما خودمون نمیخوایم خوشحال باشیم 

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554

چرا ازدواج کرد، قبول نمی‌کرد بعد از ازدواج به شوهرش میگفت یکی دیگه رو میخواد، چطور تونست با یکی دیگه رابطه جنسی داشته باشه و یه نفر دیگه رو جاش تصور کنه، چرا همین الان طلاق نمیگیره که این ظلم رو تموم کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وقتی ازاینجامونده ازاونجارونده میشه اون موقع ب خودش میاد

شوهرش خیلی گناه داره ، و دقیقا درست گفتی

خیلی تلاش کرده بود من دیگه کامل نگفتم

ببین زن اونم میشد الان می‌گفت خاک بر سرم خواستگار به اون خوبی رد کردم زن این شد ببین عشق و وابستگی مثل زخم‌ شما اگه هی رویه زخم بکنی باهاش ور بری چی میشه عفونی میشه چرکی میشه ولی اگه سعی کنی بهبودش بدی که خوب میشه خانم چندین ساله احساسش جوییده الان وضعش اینه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی