ما یه دوست داریم از ما خیلی بزرگترن ولی باهم ارتباط داریم و خوبیم باهم بعد امروز خانومش به من زنگ زد حالش خیلی بد بود گفت خونه ای بیام پیشت و اینا منم گفتم آره اومد پیشم گریه میکرد یه ماجرایی رو برام تعریف کرد که واقعا تعجب کردم اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی توی واقعیت وجود داشته باشه بعد
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اینجاست که میگیم آدما همیشه حسرت نداشته هاشونو میخورن وهیچوقت شکرگذار داشته هاشون نیستن و همین باعث میشه همیشه حالو بدو افسردگی همراشون باشه و لذت نمیبرن ازچیزایی که دارن پس ماآدما خودمون نمیخوایم خوشحال باشیم
مشاور خانواده هستم 👩🏻🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554
چرا ازدواج کرد، قبول نمیکرد بعد از ازدواج به شوهرش میگفت یکی دیگه رو میخواد، چطور تونست با یکی دیگه رابطه جنسی داشته باشه و یه نفر دیگه رو جاش تصور کنه، چرا همین الان طلاق نمیگیره که این ظلم رو تموم کنه
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی