2777
2789

معلمشون گفته با نخود و لوبیا چند مدل الگو درست کنید روی کاغذ 

منظورشو نمی‌فهمم توضیح میدین

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

فکر کنم الگو عددی منظورشه 

مثلا ۱،۲،۳ که یکی یکی اضافه میشه 

یا ۱،۳،۵ دو تا دو تا منظورشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دوتا نخود بذار کنارش دوتا لوبیا

بعدی سه تا نخود چهارتا لوبیا

بعدی چهارتا نخود شش تا لوبیا

الگوشم اینه که به نخودا یه دونه اضافه شده به لوبیا ها دوتا

برای مثالگفتم میتونی هرچندتا دوس داری بذاری و اضافه کنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚