2777
2789

من الان میخوام کتاب بگیرم 

بعد همه کتاب ها میشه ۱۶۰۰ 

بعد من 

پولی رو ک مثلا از خیلی وقته جمعش کردم ۱ تومن رو خودم میدم ک همین رو دارم به بابام گفتم ۶۰۰ ش رو بده وای کلی حرف زد هزینه های درسمو نمیدن و ازم توقع قبولی در بهترین دانشگاه رو دارن🥺🥺🥺🥺

یه فحشی هم داد یادم نمیاد فک کنم تف کرد به کتاب و درسم😂😂😂😂

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پی دی اف بقیه کتابارو بخون  جاهای مهمشو میتونی پرینت بگیری

من اصلا چشام ضعیفه یا باید پول کتاب بدم یا اگه ندم و تو گوشی بخونم باید برم پول عینک بدم

برای ما برعکسه خانوادم حاضرا میلیونی خرج کنن جای خوب قبول شم اما من دیگه نمیکشم و بی تفاوتم

هرکی یه دردی داره دیگ💔

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برای ما برعکسه خانوادم حاضرا میلیونی خرج کنن جای خوب قبول شم اما من دیگه نمیکشم و بی تفاوتم هرکی یه ...

به خدا سر کلاس قلب درد میگیرم به خاطر همین نفسم بند میاد 😭😭😭😭😭😭😭

بابام گفت ۱۲۰۰ کرایه واسه توعه حالا زده زیرش و تف میکنه

به خدا سر کلاس قلب درد میگیرم به خاطر همین نفسم بند میاد 😭😭😭😭😭😭😭 بابام گفت ۱۲۰۰ کرایه واسه ت ...

نمیدونم چی بگم 

لابد نمیخوان موفق بشی دیگ توهم تلافی کن 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نمیدونم چی بگم  لابد نمیخوان موفق بشی دیگ توهم تلافی کن

😭😭😭😭😭😭😭

به خدا بورسیه قلم چی شدم 

الان کتاب ندارم تمام ترسم اینه ک ترازم زیر ۳۰۰۰ شه رد شم

نداره یا خسیسه ؟ 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .