2777
2789

من الان میخوام کتاب بگیرم 

بعد همه کتاب ها میشه ۱۶۰۰ 

بعد من 

پولی رو ک مثلا از خیلی وقته جمعش کردم ۱ تومن رو خودم میدم ک همین رو دارم به بابام گفتم ۶۰۰ ش رو بده وای کلی حرف زد هزینه های درسمو نمیدن و ازم توقع قبولی در بهترین دانشگاه رو دارن🥺🥺🥺🥺

یه فحشی هم داد یادم نمیاد فک کنم تف کرد به کتاب و درسم😂😂😂😂

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی دی اف بقیه کتابارو بخون  جاهای مهمشو میتونی پرینت بگیری

من اصلا چشام ضعیفه یا باید پول کتاب بدم یا اگه ندم و تو گوشی بخونم باید برم پول عینک بدم

برای ما برعکسه خانوادم حاضرا میلیونی خرج کنن جای خوب قبول شم اما من دیگه نمیکشم و بی تفاوتم

هرکی یه دردی داره دیگ💔

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برای ما برعکسه خانوادم حاضرا میلیونی خرج کنن جای خوب قبول شم اما من دیگه نمیکشم و بی تفاوتم هرکی یه ...

به خدا سر کلاس قلب درد میگیرم به خاطر همین نفسم بند میاد 😭😭😭😭😭😭😭

بابام گفت ۱۲۰۰ کرایه واسه توعه حالا زده زیرش و تف میکنه

به خدا سر کلاس قلب درد میگیرم به خاطر همین نفسم بند میاد 😭😭😭😭😭😭😭 بابام گفت ۱۲۰۰ کرایه واسه ت ...

نمیدونم چی بگم 

لابد نمیخوان موفق بشی دیگ توهم تلافی کن 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نمیدونم چی بگم  لابد نمیخوان موفق بشی دیگ توهم تلافی کن

😭😭😭😭😭😭😭

به خدا بورسیه قلم چی شدم 

الان کتاب ندارم تمام ترسم اینه ک ترازم زیر ۳۰۰۰ شه رد شم

نداره یا خسیسه ؟ 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .