2777
2789
عنوان

تست بارداری

149 بازدید | 14 پست

سلام ،من هفت روز از اقدامم برای بارداری گذشته ،چهارده روز بعد از اولین روز پریودیم اقدام کردم ،به نظرتون کی می تونم تست بدم ،اولین بارمه ،امروز حس گرفتگی زیر شکم دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دو سه روز از روز پریودت گذشت تست بزن

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بزار از موعدت بگذره بعد بیبی بزن

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

اگه موعد پریودیت گذشت یکی دو روز بعدش بی بی چک بذار.ب این نشونه ها هم خیلس توجه نکن و حساس نشو بهش شاید بار اول باردار نشی الکی فکر و ذهنتو درگیر نکن بزن ب بی خیالی و ب زندگیت ادامه بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عزیزم بعد تاخیر پریودت اونم با اولین ادرار صبحت

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اها ممنون ،چون اولین بارمه یکم استرس دارم 

اوه من این ماه دوماه عقب افتاد یعنی کلا نشدم با امپول نذر و نیاز و دعا صلوات پری شدم چون میدونستم حامله نیستم ماه اول اقدامم بود

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
۲۶ روزه 

خب پس مثل منی.دکتر بهم گفت از روز ۸سیکل که میشه یک روز بعد پریودی اقدام کنم تا ۷روز که این روزها تخمک گذاریه و ۱۴روز بعدش اون هورمون تو ادرار مشخص میشه که با بی بی چک میه فهمید که ۱۴روز دقیقا میشه رو موعد پریود

اگه موعد پریودیت گذشت یکی دو روز بعدش بی بی چک بذار.ب این نشونه ها هم خیلس توجه نکن و حساس نشو بهش ش ...

باشه ،ممنون ،اخه شوهرم خیلی بچه دوست داره ،دلم می خواد بگیره ،اما نشد بار بعد ان شاءالله