2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان با عکس

936 بازدید | 18 پست

سلام‌خانما این ذخیره چطوره؟

۳۳سالمه بچه هم ندارم

قبلا کمتر بود 

این آزمایش برای دو روز پیشه

لطفا اگه سر در میارید کمکم کنید

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دخیره اتون.اگه مشکلی نداری بچه دارشو

عزیزم من شوهرم واریکوسل شدید داره طبیعی حامله نمیشم

باید آی وی اف کنیم

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

ذخیره تخمدان میگن باید از ۷تا ۱۰ باشه.هرچی سن بالاتر میره دخیره کمتر میشه.من دوماه پیش با آزمایش ذخیرم ۴.۳ بود آی وی اف کردم ۵تا تخمک شد ک ۲تا جنین شد و منفی شد . چندروز پیش رفتم پیش دکتر سونو،گفت ذخیره ات خیلی کمتراز اونچیزیه ک آزمایشت نشون میده،من تنبلی تخمدان دارم البته

عزیزم من شوهرم واریکوسل شدید داره طبیعی حامله نمیشم باید آی وی اف کنیم

ان شالله زودتردرمان شه.کلاادخیره اتون خوبه برین زودترواینکه میتونی بری تخمک فریزکنی تاوقتی همسرتون خوب شدن خدای نکرده تخمک بی کیفیت نداشته باشین 

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
ذخیره تخمدان میگن باید از ۷تا ۱۰ باشه.هرچی سن بالاتر میره دخیره کمتر میشه.من دوماه پیش با آزمایش ذخی ...

7که تنبلیههه عزیزم 

ذخیره تخمدان میگن باید از ۷تا ۱۰ باشه.هرچی سن بالاتر میره دخیره کمتر میشه.من دوماه پیش با آزمایش ذخی ...

رنج نرمال هر آزمایشگاه فرق داره

به منم گفتن کمه

آزمایشای قبلیم کمتر بود

الان پیاده روی کردم کم و بیش ازمایش دادم بهتر شده

کلن هر دکتری یه تزی میده نباید اهمیت داد

ان شالله زودتردرمان شه.کلاادخیره اتون خوبه برین زودترواینکه میتونی بری تخمک فریزکنی تاوقتی همسرتون خ ...

مرسی عزیزم 

خداروشکررر

اره دکترم همینو گفت باید از ماه بعد وارد سیکل تخمک گیری بشم

مرسی عزیزم  خداروشکررر اره دکترم همینو گفت باید از ماه بعد وارد سیکل تخمک گیری بشم

بسلاامتی ان شالله عزیزم