2777
2789

مامانم زنگ زد که برای خواهرت خواستگار اومده ، خواهرم امسال کنکور داده که میگه قبول نمیشم ، نشسته برای سال دیگه 

پسره هم همه چیش خوب بوده باباتون هم راضی بوده ولی مامانم و ابجیم گفتن نه ، چرا ؟

چون نگاه زندگی من کردن ، من بعد از کنکور عقد کردن ، خیلی کوچک بودم ، تو دانشگاه عروسی گرفتیم ، دانشجو بودم بچه دار شدم ، با کلی سختی همراه با خانه داری و شوهر داری و بچه داری درسم می‌خوندم ، حالا چی ؟

همه ی همکلاسیام  ادامه دادن  ، الان مشغولند ، من شدم اسیر بچه و شوهر ، الان یه هزاری از خودم ندارم 

، دواز ده سال درس بخون ، هفته ی بعد از کنکور عقدم بود ، یکی نبود اون موقع بگه این هنوز بچه است ، بذارید درس بخونه ، بچه ی درسخونه و با پشتتکاری بودم 

فک میکردم هرچی بابام بگه ، درسته ، نمی دونستم نسل من و پدرم متفاوته 

حالا شدم درس عبرتی برای بقیه ، دلم برای خودم میسوزه 

ازدواج تون اجباری بود بچه دار شدن هم اجباری بود؟ دنبال مقصر گشتن فقط مربوط به آدم های ضعیفه، اگر میتونید از اینجا به بعد رو درست کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بستگی به خودت داشته که بعد از ازدواج زندگیتو چطور مدیریت کنید

عروس ما هم شرایطش مثل شما یا حتی بدتر بود ولی فرهنگیان قبول شد و الان دبیره با دو تا بچه

۱۸   ۱۹ سال سن کمی نیست بنظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج تون اجباری بود بچه دار شدن هم اجباری بود؟ دنبال مقصر گشتن فقط مربوط به آدم های ضعیفه، اگر میت ...

عزیزم بچه بودم ، نمی فهمیدم ، فک میکردم بچه زود بیارم درسته 

وقتی بچه باشی یکی بهت میگه بچه نداری کلی بهت بر نمیخوره ولی اگه الان بودم می گفتم بچه نمی خواهیم 

عزیزم بچه بودم ، نمی فهمیدم ، فک میکردم بچه زود بیارم درسته  وقتی بچه باشی یکی بهت میگه بچه ند ...

منم سن کم ازدواج کردم به منم خیلی ها میگفتن بچه دار شو ولی اول دانشگاهم رو رفتم، بعد ثبات شغلی پیدا کردم بعد بچه دار شدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چه فرقی میکنه  بلاخره و قتی که باردار بود نشست خوند واسه کنکور و قبول شد هم خونه داری میکرد و ...

فک کردم اول کنکور داده بعد ازدواج کرده 

حالا منم فرصت شغلی دارم ولی یادم میاد چقدر سختی کشیدم ، ، حتما مثل عروس شما 

میگم هر کاری یه زمانی داره ، مجرد باشی چهار سال دانشگاه را بری برخی مهارت یاد بگیری با دوستات بری سفر بعدی ازدواج کنی