شيدينگ لب رو مواظب باش مواد خوب بزنن چون دور لبات كبود ميشه مثل ترياكي ها من خيليا رو ديدم🤣😐ولي فيبروز رو انجام دادم عاليه ها راحت شدم اينقدر قيافه ام روح دار وطبيعي شده قبلا بايد همش با مداد ميكشيدم خيلي تابلو بود شايد براي خط چشم يا بن مژه هم برم 😍
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
من سه سال پیش فیبروز ابرو و بن مژه انجام دادم و عالی بود بازم انجام میدم شیدینگ رو انجام ندادم
میشه عکس بدین منم میخوام بکنم اما میترسم
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
شيدينگ لب رو مواظب باش مواد خوب بزنن چون دور لبات كبود ميشه مثل ترياكي ها من خيليا رو ديدم🤣😐ولي في ...
عکس از ابرو
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس